• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی » آشنایی با روش تهیه شیرین‌قورمه یک غذای محلی لذیذ
    کد خبر : 1907122

    آشنایی با روش تهیه شیرین‌قورمه یک غذای محلی لذیذ

    شیرین قورمه یکی از چندین غذای سنتی و محلی گیلانی‌هاست.در این مطلب شما را با طرز تهیه این غذا آشنا میکنیم. مواد اولیه: گوشت خردشده: ۵۰۰ گرم قیسی: ۲۵۰ گرم پیاز ریز شده: یک عدد نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم زعفران: در صورت تمایل به میزان لازم طرز تهیه: * گوشت را…

    روش تهیه شیرین‌قورمه

    شیرین قورمه یکی از چندین غذای سنتی و محلی گیلانی‌هاست.در این مطلب شما را با طرز تهیه این غذا آشنا میکنیم.

    مواد اولیه:

    گوشت خردشده: ۵۰۰ گرم

    قیسی: ۲۵۰ گرم

    پیاز ریز شده: یک عدد

    نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم

    زعفران: در صورت تمایل به میزان لازم

    طرز تهیه:

    * گوشت را به همراه سه پیمانه آب روی حرارت بگذارید. زمانی که جوش آمد کف روی آن را گرفته و بعد با حرارت ملایم سه ساعت بپزید.

    * پس از دو ساعت نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده تا یک ساعت هم با نمک و فلفل بپزد.

    * سه قاشق غذاخوری روغن را در تابه‌ای گرم کرده، پیاز را در آن تفت داده، کمی که طلایی شد قیسی‌ها را به پیاز اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید.

    * پس از دو و نیم ساعت که گوشت پخت مخلوط پیازداغ، قیسی و زعفران را به آن اضافه کرده و بگذارید خورش جا بیفتد.

    نکته

    در صورت تمایل می‌توانید ۱۰۰ گرم آلو و ۵۰ گرم کشمش پلویی را با قیسی به خورش اضافه کنید تا خورش کمی مزه ملس پیدا کند.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.