• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آش ها , آشپزی , سبک زندگی » آشنایی با روش تهیه سوپ ترخینه
    کد خبر : 1907112

    آشنایی با روش تهیه سوپ ترخینه

    ترخینه یکی از سوپ‌های محلی و معروف کرمانشاه است که در تهیه آن از گندم و دوغ استفاده می‌شود و به صورت گلوله‌های خشک شده و آماده عرضه می‌شود. این سوپ در این شهر به عنوان یک غذای دارویی جهت مداوای سرماخوردگی بین مردم طرفداران بسیاری دارد. مواد لازم ترخینه: ۲ گلوله آب مرغ: ۳…

     روش تهیه سوپ ترخینه

    ترخینه یکی از سوپ‌های محلی و معروف کرمانشاه است که در تهیه آن از گندم و دوغ استفاده می‌شود و به صورت گلوله‌های خشک شده و آماده عرضه می‌شود. این سوپ در این شهر به عنوان یک غذای دارویی جهت مداوای سرماخوردگی بین مردم طرفداران بسیاری دارد.

    مواد لازم

    ترخینه: ۲ گلوله

    آب مرغ: ۳ لیوان به تنهایی و یا همراه با گوشت مرغ

    لپه و عدس: نیم پیمانه

    اسفناج خرد شده: ۳ قاشق غذا خوری

    پیاز درشت: یک عدد

    نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    * ابتدا ترخینه را به مدت یک ساعت بخیسانید.

    * لپه و عدس را جداگانه بپزید و بعد ترخینه و آب گوشت و پیاز خرد شده و نمک و زردچوبه را اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید تا پخته شود.

    * سپس لپه و عدس پخته را به سوپ اضافه کنید و در آخر اسفناج را اضافه کنید .

    * وقتی سوپ پخت و غلظت مناسب را پیدا کرد در ظرف سوپ‌خوری بکشید و قبل از غذا نوش جان کنید.

    نکته

    اگر می‌خواهید سوپ شما خوشمزه‌تر باشد می‌توانید از گوشت بال و گردن مرغ استفاده و سپس استخوان‌ها را جدا و گوشت آن را ریز ریز کرده و به سوپ اضافه کنید.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.