• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    کد خبر : 1904520

    نان پنیرى

      ۱ استکان خامه ۱ استکان روغن مایع ۲ استکان شیر ۲ عدد تخم مرغ( سفیده ها براى داخل خمیر، زرده جهت مالیدن روى خمیر نان) ۱ قاشق مربا خورى نمک ۳ قاشق مربا خورى شکر ۲۰ گرم پودر خمیر مایه ۱۰ الى ۱۲ استکان آرد مواد لازم روى نان پنیر، زیتون، فلفل سبز خامه،…

    ۷۳

     

    ۱ استکان خامه
    ۱ استکان روغن مایع
    ۲ استکان شیر
    ۲ عدد تخم مرغ( سفیده ها براى داخل خمیر، زرده جهت مالیدن روى خمیر نان)
    ۱ قاشق مربا خورى نمک
    ۳ قاشق مربا خورى شکر
    ۲۰ گرم پودر خمیر مایه
    ۱۰ الى ۱۲ استکان آرد
    مواد لازم روى نان
    پنیر، زیتون، فلفل سبز

    خامه، شیر، روغن مایع را در ظرف ریخته روى حرارت قرار دهید تا کمى گرم شود. سپس از روى حرارت برداشته، زرده تخم مرغ، شکر، نمک، پودر خمیر مایه را به آن افزوده بوسیله یک قاشق در شیر حل کنید. آرد را کم کم به مواد مایع افزود ورز دهید. تا خمیرى صاف و نرم بدست آید.

    ۷۴

    روى خمیر را پوشانده بگذارید یک ساعت استراحت کند.
    از خمیر چانه هایى به اندازه نارنگى جدا کرده کف دست گرد کنید. دستتان را با روغن مایع چرب کرده بوسیله انگشتانتان خمیر را به اندازه نعلبکى بازکنید. روى خمیر پنیر، فلفل، زیتون قرار داده کمى فلفل نمک بپاشید. روى سینى فر بچینید. یک قاشق مربا خورى خامه را با زرده تخم مرغ مخلوط کرده بوسیله برس به اطراف خمیر بمالید. کنجد و خرفه پاشیده، خمیر را ۱۵ دیگر بگذارید. استراحت کند.
    فر را از قبل با درجه حرارت ۲۱۰ روشن کنید تا داغ شود. سینى را در فر قرار دهید تا نان ها طلایى شده بپزند.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.