• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , سبک زندگی » گوشت شترمرغ از منظر طب سنتی، دیرهضم اما ضد نفخ
    کد خبر : 1903704

    گوشت شترمرغ از منظر طب سنتی، دیرهضم اما ضد نفخ

      گوشت شترمرغ از منظر طب سنتی دارای مزاج گرم و خشک است و سرکه و روغن، به‌عنوان مُصلح‌های این گوشت شناخته می‌شوند خواص گوشت شتر مرغ از دیدگاه طب سنتی گوشت شترمرغ، ویژگی‌های مختلفی دارد که از بین آن‌ها می‌توان به این موارد اشاره کرد: تحلیل‌برنده باد و برطرف‌کننده بلغم. گوشت شترمرغ هنوز نزد…

    ۱۳۳

     

    گوشت شترمرغ از منظر طب سنتی دارای مزاج گرم و خشک است و سرکه و روغن، به‌عنوان مُصلح‌های این گوشت شناخته می‌شوند

    خواص گوشت شتر مرغ از دیدگاه طب سنتی

    گوشت شترمرغ، ویژگی‌های مختلفی دارد که از بین آن‌ها می‌توان به این موارد اشاره کرد: تحلیل‌برنده باد و برطرف‌کننده بلغم.

    گوشت شترمرغ هنوز نزد بسیاری از مردم شناخته شده نیست، اما بسیاری از افراد بهتر است که از این گوشت استفاده کنند. حتی خوردن آن برای بسیاری از بیماران ضروری به حساب می‌آید.

    درواقع، خوردن گوشت شترمرغ برای رفع فلج، لرزش و درد مفاصل و کمر مفید است. علاوه بر این، مصرف گوشت شتر مرغ به مقابله با بیماری‌های سرد رحم کمک می‌کند.

    روغن پیه شترمرغ نیز فواید مختلفی دارد. درواقع، خوردن روغن پیه آن برای تکلم کودکان و رفع سردی بدن موثر است. حتی مالیدن آن به بدن و پاها باعث تسریع در حرکت اطفال می‌شود.

    گوشت شترمرغ به‌عنوان یکی از گوشت‌های دیرهضم شناخته می‌شود که مصرف آن برای گرم‌ مزاجان خوب نیست. البته مصرف آن همراه با مُصلحات اصلی (سرکه و روغن) می‌تواند هضم آن را راحت‌تر و عوارض آن را هم برطرف سازد.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.