• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی » کیش اسفناج وپنیر چدار
    کد خبر : 1903680

    کیش اسفناج وپنیر چدار

      کیش اسفناج و پنیر چدار،  شاید بهتر باشد به جای کیش بگوییم پای اسفناج اما همان معنی را نمی دهد.  کیش اسفناج  شبیه پای سیب در شیرینی پزی است.  خوراکی بدون استفاده از مرغ و گوشت ولی بسیار خوشمزه البته کره و مارگارین زیادی میبرد اما ارزش کمی ناپرهیزی را دارد مواد لازم جهت…

    ۱۱۹

     

    کیش اسفناج و پنیر چدار،  شاید بهتر باشد به جای کیش بگوییم پای اسفناج اما همان معنی را نمی دهد.  کیش اسفناج  شبیه پای سیب در شیرینی پزی است.  خوراکی بدون استفاده از مرغ و گوشت ولی بسیار خوشمزه البته کره و مارگارین زیادی میبرد اما ارزش کمی ناپرهیزی را دارد

    مواد لازم جهت تهیه خمیر
    ۷ استکان آرد گندم
    ۱ استکان ماست
    ۱ قاشق غذاخوری سر خالی بکینگ پودر
    ۲۵۰ گرم مارگارین نرم شده
    نمک
    مواد لازم میانی
    ۶ ورق بیکن یا ژامبون
    ۱ عدد پیاز
    ۱ کیلو گرم اسفناج
    نمک، فلفل سیاه
    ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
    مواد لازم سس بشامل
    ۱۲۵ گرم کره
    ۱ قاشق غذاخوری سر پر آرد
    ۱ لیوان شیر
    مواد رویه
    ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم پنیر چدار
    اسفناج را پاک کرده بعد از شستن بگذارید بپزد. (اسفناج را من همیشه بخار پز میکنم) پیاز را مکعبی خرد کرده با مقداری روغن افزوده بگذارید تا طلایی شدن سرخ شود.(پیاز را مرتب هم بزنید تا نسوزد) اسفناج به سرعت میپزد. آب اسفناج را گرفته بوسیله چاقو کمی خرد کرده همراه بیکن یا ژامبون خرد شده به پیاز در حال سرخ شدن اضافه کنید. نمک و فلفل یادتان نرود. مقداری از هر دو اضافه کنید. در ظرفی جداگانه کره را ذوب کنید. آرد را افزوده مرتب هم بزنید. تا آرد سرخ شود. مخلوط اسفناج را به آرد اضافه کرده مخلوط کنید. شیر را اضافه کرده در حال همزدن زمان بگیرید. دو الی سه دقیقه کافی است. ظرف را از روی اجاق بردارید. بگذارید کم کم خنک شود.
    مواد خمیر را در ظرفی که مناسب ورز دادن خمیر باشد. ریخته آنقدر ورز دهید تا خمیر دیگر به دست نچسبد. میز را آرد پاشی کرده خمیر را بوسیله وردنه باز کنید. دقت کنید قرار نیست خمیر خیلی نازک باشد. قالب بیست شش سانتی کمر دار را چرب کرده خمیر را رویش قرار داده بوسیله انگشتتان حالت دهید. بگذارید دو الی سه سانت خمیر از قالب بیرون بزند. داخل قالب را از مخلوط اسفناج پر کنید. رویش پنیر چدار رنده شده بپاشید. خمیری که از قالب رو به بیرون آویزان بود. را روی اسفناج بکشید. قرار نیست خمیر سطح اسفناج را بپوشاند. تنها حاشیه به قطر دو الی سه سانت پوشیده شود کافیست. قالب را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ قرار دهید تا بپزد.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.