• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی » سمبوسه خوزستانی اصل
    کد خبر : 1901592

    سمبوسه خوزستانی اصل

    سمبوسه خوزستانی اصل مواد اولیه: گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پیاز درشت ۱ عدد جعفری خرد شده ۱ بسته فلفل دلمه ای ۱ عدد فلفل قلمی ۳ عدد رب گوجه ۳ ق غ پر نان لواش ۲ بسته روغن برای سرخ کردن نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم طرز تهیه: ۱. اول…

    ۱۱

    سمبوسه خوزستانی اصل

    مواد اولیه:

    گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
    پیاز درشت ۱ عدد
    جعفری خرد شده ۱ بسته
    فلفل دلمه ای ۱ عدد
    فلفل قلمی ۳ عدد
    رب گوجه ۳ ق غ پر
    نان لواش ۲ بسته
    روغن برای سرخ کردن
    نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    ۱. اول همه مواد را خرد می کنیم. پیاز را در تابه با کمی روغن سرخ میکنیم فلفل دلمه ای و فلفل قلمی را اضافه کرده و سه چهار دقیقه تفت می دهیم.

    ۲. سپس گوشت را میریزیم و خوب سرخ میکنیم.

    ۳. وقتی گوشت به روغن آمد ادویه ها، نمک و جعفری را اضافه میکنیم و ۴ دقیقه تفت میدهیم سپس رب را ریخته و به مدت ۵ دقیقه می پزیم و خاموش می کنیم.

    ۴. مواد را می گذاریم سرد شود سپس نان ها را از وسط برش میزنیم.

    ۵. و مقداری از مواد را میان نان ریخته و لوله میکنیم. در آخر هم در روغن سرخ میکنیم.

    طرز تهیه سس سمبوسه:

    اگر جنوب رفته باشید حتما می دانید که سمبوسه بدون سس انبه بی معنی است.

    مواد لازم برای سس انبه:

    پودر انبه ۲ قاشق غذاخوری
    سرکه قرمز نصف فنجان
    رب گوجه ۴ ق غ پر
    فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم
    آب یک فنجان

    طرز تهیه سس انبه:

    همه مواد به جز سرکه را در قابلمه کوچکی ریخته و خوب هم میزنیم و به مدت ۳۰ دقیقه می جوشانیم، زمانی که غلظت آن به حد النصاب رسید سرکه را میریزیم و بعد از ۳ دقیقه خاموش میکنیم و همراه سمبوسه نوش جان کنید.

    (راستی فلفل قرمز را سخاوتمندانه بریزید که جنوبیه جنوبی شود)

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.