• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , آشپزی مدرن , سبک زندگی » قاچ های سیب زمینی ایتالیایی، واقعا خوشمزه است
    کد خبر : 1901413

    قاچ های سیب زمینی ایتالیایی، واقعا خوشمزه است

    قاچ های سیب زمینی ایتالیایی که در فر آماده می شوند, از مواد اولیه پیتزاهای سنتی استفاده می نمایند و اگر با گوشت ساده مثل خوراک گوشت بره سرو شوند, بسیار خوشمزه خواهند شد. مواد لازم: سیب زمینی بزرگ , پوست کنده : ۲ عدد گوجه فرنگی رسیده بزرگ , بدون پوست و هسته :…

    ۷۲

    قاچ های سیب زمینی ایتالیایی که در فر آماده می شوند, از مواد اولیه پیتزاهای سنتی استفاده می نمایند و اگر با گوشت ساده مثل خوراک گوشت بره سرو شوند, بسیار خوشمزه خواهند شد.

    مواد لازم:

    سیب زمینی بزرگ , پوست کنده : ۲ عدد
    گوجه فرنگی رسیده بزرگ , بدون پوست و هسته : ۴ عدد
    عصاره سبزیجات : ۱۵۰ میلی لیتر
    رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
    فلفل دلمه ای زرد , باریک خلال شده : ۱ عدد
    قارچ دکمه ای , چهار قاچ شده : ۱۲۵ گرم
    ریحان بازل تازه خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
    پنیر , رنده شده : ۵۰ گرم
    نمک : به میزان لازم
    فلفل : به میزان لازم

    طرز تهیه:

    ۱. هر سیب زمینی را به ۸ قاچ مساوی خرد نمایید . سپس آن ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه نیم پز نموده و آبکش نمایید . آن ها را در یک ظرف پیرکس کم عمق بچینید .

    ۲. گوجه فرنگی ها را خرد و روی سیب زمینی ها بریزید . عصاره سبزیجات و پوره گوجه فرنگی را در ظرفی هم زده و آن را روی سیب زمینی ها بریزید .

    ۳. پس از آن خلال فلفل دلمه ای , قارچ و ریحان را روی بقیه مواد بریزید و نمک و فلفل بزنید .

    ۴. پنیر رنده را روی مواد مخلوط شده بپاشید و غذا را روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر بپزید تا سطح روی آن طلایی پر رنگ شود و بلافاصله آن را سرو نمایید .

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.