• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , بهداشت و سلامت , تغذیه » قرمزی گوشت چرخ‌کرده به دلیل افزودن پودر خون!
    کد خبر : 1899327

    قرمزی گوشت چرخ‌کرده به دلیل افزودن پودر خون!

    در برخی موارد، رنگ قرمز واقعا به علت استفاده‌ی بیشتر از گوشت است؛ اما تقلباتی هم ممکن است توسط برخی شرکت‌های بسته‌بندی غیرمتعهد انجام شود؛ مثلا پودر خون اضافه کنند. یک متخصص علوم و صنایع غذایی درباره‌ قرمزی بیشتر برخی از گوشت‌های چرخ‌کرده گفت: در برخی موارد، رنگ قرمز واقعا به علت استفاده‌ی بیشتر از…

    در برخی موارد، رنگ قرمز واقعا به علت استفاده‌ی بیشتر از گوشت است؛ اما تقلباتی هم ممکن است توسط برخی شرکت‌های بسته‌بندی غیرمتعهد انجام شود؛ مثلا پودر خون اضافه کنند.

    ۶۰
    یک متخصص علوم و صنایع غذایی درباره‌ قرمزی بیشتر برخی از گوشت‌های چرخ‌کرده گفت: در برخی موارد، رنگ قرمز واقعا به علت استفاده‌ی بیشتر از گوشت است؛ اما تقلباتی هم ممکن است توسط برخی شرکت‌های بسته‌بندی غیرمتعهد انجام شود؛ مثلا پودر خون اضافه کنند.
    آراسب دباغ‌مقدم اظهار داشت: گوشت چرخ‌کرده اغلب با مقداری از چربی‌های دام مخلوط می‌شود و گاهی شرکت‌هایی که وجدان کاری را رعایت نمی‌کنند، تقلباتی هم در این موارد انجام می‌دهند که قابل پیگیری است. هر چند از لحاظ نظری، گوشت همه‌ی قسمت‌های دام را می‌توان چرخ کرد، اما به طور معمول، گوشت‌های درجه‌یک معروف به کبابی مانند راسته، چرخ نمی‌شود.
    چرخ‌کردن به طور عمده، برای گوشت‌های درجه دو معروف به خورشتی مانند سردست، یا گوشت‌های درجه‌سه معروف به آبگوشتی است. ورود گره‌ها یا غدد لنفاوی در گوشت چرخ‌کرده، ممکن است به طور ناخواسته اتفاق بیفتد اما اگر سایر اعضا مانند طحال، لوزالمعده یا غدد پستانی به آن اضافه شود، تقلب محسوب می شود.

    منبع : تسنیم

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.