• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , آشپزی مدرن , سبک زندگی » طرز تهیه رولت تن ماهی و تخم مرغِ سریلانکایی
    کد خبر : 1898365

    طرز تهیه رولت تن ماهی و تخم مرغِ سریلانکایی

      با تن ماهی و تخم‌ مرغ رولت خوشمزه‌ای تهیه کرده سپس آن را با خیارشور و حلقه‌های لیمو تزیین کنید. مواد لازم کنسرو ماهی تن ۴۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد پنیر پیتزای رنده شده ۱۰۰ گرم آرد ۵۰ گرم سرکه یک قاشق غذا خوری جعفری خرد شده به مقدار لازم تخم مرغ پخته…

    ۲

     

    با تن ماهی و تخم‌ مرغ رولت خوشمزه‌ای تهیه کرده سپس آن را با خیارشور و حلقه‌های لیمو تزیین کنید.

    مواد لازم

    کنسرو ماهی تن ۴۰۰ گرم
    تخم مرغ ۲ عدد
    پنیر پیتزای رنده شده ۱۰۰ گرم
    آرد ۵۰ گرم
    سرکه یک قاشق غذا خوری
    جعفری خرد شده به مقدار لازم
    تخم مرغ پخته ۲ عدد
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱. یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

    ۲. روغن کنسرو تن را بگیرید و ماهی را در ظرفی بریزید. سپس آن را با چنگال کمی خرد کرده و تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد، سرکه، جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا به صورت خمیر در آید.

    ۳. یک تکه فویل بردارید و خمیر حاصل شده را روی آن پهن کنید.

    ۴. تخم‌مرغ‌های پخته شده را روی آن قرار دهید و آن را به صورت رول بپیچید. دو سر فویل را محکم ببندید.

    ۵. حالا رولت پیچیده شده را در‌ زیپ بگ پلاستیکی قرار دهید و هوای داخل آن را خارج سازید و در آن را ببندید.

    ۶. رولت پوشیده شده را به مدت ۲۰ دقیقه داخل قابلمه آب جوش، قرار دهید.

    ۷. بعد از این مدت شعله را خاموش کرده و صبر کنید تا فویل درون آب سرد شود.

    ۸. پس از سرد شدن رولت آن را برش دهید و با سبزیجات تزیین و سرو کنید.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.