• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , آشپزی مدرن , سبک زندگی » پیتزا بادمجان، پیتزایی خوش طعم و متفاوت!!
    کد خبر : 1898168

    پیتزا بادمجان، پیتزایی خوش طعم و متفاوت!!

    پیتزا بادمجان، پیتزایی خوش طعم و متفاوت!!Reviewed by Iranvij-2 on Aug 22Rating:   پیتزا یکی از خوش طعم ترین غذاهایی است که طرفداران بسیاری دارد. این بار یک پیتزای خوش طعم و متفاوت با بادمجان درست کنید. پیتزا بادمجان طرز تهیه کوکو بادمجان بسیار راحت و آسان می باشد و برای تزیین آن می توانید…

    پیتزا بادمجان، پیتزایی خوش طعم و متفاوت!!Reviewed by Iranvij-2 on Aug 22Rating:

    ۱۵۱

     

    پیتزا یکی از خوش طعم ترین غذاهایی است که طرفداران بسیاری دارد. این بار یک پیتزای خوش طعم و متفاوت با بادمجان درست کنید.

    پیتزا بادمجان

    طرز تهیه کوکو بادمجان بسیار راحت و آسان می باشد و برای تزیین آن می توانید از گوجه خرد شده و خیار شور و جعفری تازه استفاده کنید و به عنوان وعده اصلی غذایی میل نمایید. برای اینکه مزه تلخ بادمجان گرفته شود بهتر است قبل از سرخ کردن بادمجان ها ۳ الی ۴ ساعت بادمجان ها ی پوست کنده را در آب و نمک بخوابانید و سپس نگینی خرد کنید و سرخ کنید.

    مواد لازم برای پیتزای بادمجان

    کدو سبز : ۳ عدد
    بادمجان متوسط : ۳ عدد
    سیب زمینی : ۵ عدد
    پیاز بزرگ : ۱ عدد
    روغن نباتی برای سرخ کردن سبزیجات : ¾ فنجان
    گوجه فرنگی کوچک : ۱ کوچک
    تخم مرغ : ۲ عدد
    کره : ۱ قاشق غذاخوری
    پودر سوخاری : ۱ قاشق غذا خوری
    نمک و فلفل : به میزان لازم
    زرد چوبه : نصف قاشق چای خوری

    طرز تهیه :

    پیاز و بادمجان و کدو و سیب زمینی را پوست میگیریم و نگینی ریز خرد میکنیم و جداگانه سرخ میکنیم و کنار می گذاریم.

    سبزیجات سرخ شده و ۶ عدد تخم مرغ و پودر سوخاری ریز و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم.

    تابه ای را گرم می کنیم و کمی روغن می ریزیم تا گرم شود و مواد مخلوط شده را درون تابه می ریزیم و دو طرف کوکو را به مدت ۲۰ دقیقه با شعله حرارت متوسط سرخ می کنیم.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.