• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , دسرها , سبک زندگی » طرز تهیه دسر لیوانی ویکتوریا
    کد خبر : 1896557

    طرز تهیه دسر لیوانی ویکتوریا

    طرز تهیه دسر لیوانی ویکتوریاReviewed by Iranvij-2 on Aug 18Rating:   شیر، آرد، پودر نشاسته، شکر رو با هم مخلوط میکنیم با همزن دستى میزنیم تا گلوله هاى آرد باز شود مواد لازم : شیر ١ لیتر آرد معمول ى ٣ قاشق غذا خورى زرده ى تخم مرغ ١ عدد پودر نشاسته ى گندم ٢…

    طرز تهیه دسر لیوانی ویکتوریاReviewed by Iranvij-2 on Aug 18Rating:

    ۸۴

     

    شیر، آرد، پودر نشاسته، شکر رو با هم مخلوط میکنیم با همزن دستى میزنیم تا گلوله هاى آرد باز شود
    مواد لازم :

    شیر ١ لیتر
    آرد معمول ى ٣ قاشق غذا خورى
    زرده ى تخم مرغ ١ عدد
    پودر نشاسته ى گندم ٢ قاشق غذا خورى
    شکر ١ لیوان
    وانیل ١ قاشق چایخورى
    خامه ى فرم گرفته نصف لیوان
    دانه هاى انار یا توت فرنگى یا موز به میزان لازم
    بسکویت پتى پور از نوع شکلاتى ٢ بسته

    طرز تهیه:

    شیر، آرد، پودر نشاسته، شکر رو با هم مخلوط میکنیم با همزن دستى میزنیم تا گلوله هاى آرد باز شود
    روى حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود و ١ دقیقه بجوشد از روى حرارت بردارید. گرماى اولیه اش که رفت زرده ى تخم مرغ رو جداگانه با چنگال بزنید و از مواد دسر یک قاشق داخل زرده بریزید و فورا هم بزنید تا زرده پخته نشود بعد زرده ى گرم شده رو داخل مواد بریزید و همراه وانیل هم بزنید.در آخر که ولرم شد خامه رو اضافه کنید.بسکویت ها رو داخل غذا ساز پودر کنیدو در ظرف مورد نظر مطابق عکس اول بسکویت بعد کرم و روى کرم میوه رو بریزید و لایه لایه این کار رو تکرار کنین.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.