• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی » طرز تهیه خورش فسنجان با بِه
    کد خبر : 1896504

    طرز تهیه خورش فسنجان با بِه

    طرز تهیه خورش فسنجان با بِهReviewed by Iranvij-2 on Aug 18Rating: خورش فسنجان با به از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این خورش را می توان به روش های مختلف تهیه کرد. می توانید از انواع گوشت ها مانند مرغ، گوشت قلقلی و یا اردک…

    طرز تهیه خورش فسنجان با بِهReviewed by Iranvij-2 on Aug 18Rating:

    ۷۶

    خورش فسنجان با به از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این خورش را می توان به روش های مختلف تهیه کرد. می توانید از انواع گوشت ها مانند مرغ، گوشت قلقلی و یا اردک استفاده کنید. یکی از این روش ها استفاده از به در این خورش است.

    مواد لازم:

    پیاز ۱ عدد
    گردو ۵۰۰ گرم
    مرغ ۴ تکه
    رب انار ۴ قاشق غذاخوری
    به ۱ عدد
    نمک به میزان لازم
    ادویه به میزان لازم

    طرز تهیه:

    ۱. در قابلمه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز و گردو را در آن تفت دهید. ۲ لیوان آب در آن بریزید و بگذارید برای۱۲۰ دقیقه بپزد.

    ۲. در این میان، در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط کمی روغن بریزید و مرغ را در آن تفت دهید.

    ۳. مرغ را به همراه رب انار به ترکیب گردو و پیاز اضافه کنید وبگذارید تا غذا جا بیافتد.

    ۴. در نهایت به، نمک و ادویه های دلخواهتان را اضافه کنید و۳۰ دقیقه دیگر بپزید.

    نکاتی در مورد تهیه ی خورش فسنجان با به:

    ۱- پیاز را ریز خرد کنید.

    ۲- گردو را چرخ کنید.

    ۳- پوست به ها را جدا کنید و آن را ورقه ورقه کنید.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.