• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , آشپزی مدرن , سبک زندگی » چاو چامین گوشت؛ غذای چینی سازگار با ذائقه ایرانی
    کد خبر : 1896501

    چاو چامین گوشت؛ غذای چینی سازگار با ذائقه ایرانی

    چاو چامین گوشت؛ غذای چینی سازگار با ذائقه ایرانیReviewed by Iranvij-2 on Aug 18Rating:   چاومین گوشت واقعا راحته در اکثر رستوران ها پرسی سرو می شود و به صورت تفت و خیلی انواع دیگر به صورت سوپی. چامین گوشت یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای چینی است که با ذائقه ایرانیان بسیار سازگار…

    چاو چامین گوشت؛ غذای چینی سازگار با ذائقه ایرانیReviewed by Iranvij-2 on Aug 18Rating:

    ۷۵

     

    چاومین گوشت واقعا راحته در اکثر رستوران ها پرسی سرو می شود و به صورت تفت و خیلی انواع دیگر به صورت سوپی. چامین گوشت یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای چینی است که با ذائقه ایرانیان بسیار سازگار است

    مواد لازم :

    سس سیر (برای ذائقه خودتان) خیلی کم
    سس ورچستر شایر ۱۰۰ گرم
    سویا سس ۱۰۰ گرم
    جوز هندی نصف قاشق چای خوری
    فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
    ادویه خاجا نصف یک قاشق چای خوری
    اجی نو موتو یک قاشق چای خوری
    استرانیس یک قاشق چا خوری
    جوانه ماش یا گندم ۱۰۰ گرم
    فلفل دلمه رنگی مثل سبز قرمز زرد نارنجی هرنگ که خودتون دوست دارین یک یا دو عدد
    کدو یک عدد
    فیله گوشت گوساله (به صورت خلالی) ۳۰۰ گرم
    سس اویستر صدف ۱۰۰ گرم
    روغن زیتون (برای تفت به میزان دلخواه) ..

    طرز تهیه:

    ۱-سبزیجاتی که خدمتتون عرض شد را از قبیل فلفل دلمه و کدو را خلالی به اندازه های یک دست برش دهید.

    ۲-اول در داخل قابلمه ای که اب ان در حال جوش است به مدت نیم دقیقه با توری نگه دارید تا کمی نرم شود و رنگ خودش را از دست ندهد.

    ۳-اکنون سریع زیر اب سرد سردشون کنید.

    ۴-درون مایتابه خود گوشت های خود را با سس های ذکر شده و روغن زیتون کمی تفت دهید.

    ۵-و سپس سبزیجات را اضافه کرده و ادویه جات را هنگام تفت اضافه کنید.

    ۶-فراموش نکنید مرحله تفت پایانی شما که مرحله مخلوط سبزیجات و گوشت هست.

    ۷-باید تنها دو دقیقه طول بکشد.

    ۸-در غیر اینصورت رنگ زیبای بشقابتون حفظ نخواهد شد.

    ۹-جوانه ماش یا گندم را برای تزیین استفاده کنید، یا از کمی نودل سرخ شده.

    ۱۰-باید ذکر کنم که نودل سرخ شده هم طعم خوبی داره بستگی به ذائقه خودتون داره.

    ۱۱-اگر به خاجا یا استرانیس و یا اجی نو موتو دسترسی ندارید میتونید طعم غذای خود را بر پایه ادویه های زیر ببندید.

    سس سیر یا پودر سیر
    فلفل سیاه
    جوز هندی
    کمی پودر میخک

    ۱۲-جعفری خشک خیلی کم و کمی تخم گشنیز اسیاب شده.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.