• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی » نان با زیتون، گوجه و رزماری
    کد خبر : 1896107

    نان با زیتون، گوجه و رزماری

    نان با زیتون، گوجه و رزماریReviewed by Iranvij-2 on Aug 17Rating:   نان با زیتون، گوجه و رزماری از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم مواد لازم: آرد ۵۰۰ گرم آرد سمولینا ۱ قاشق غذاخوری خمیرمایه ۱۴ گرم روغن زیتون ۵۰ میلی لیتر زیتون سیاه…

    نان با زیتون، گوجه و رزماریReviewed by Iranvij-2 on Aug 17Rating:

    ۱۸۴

     

    نان با زیتون، گوجه و رزماری از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم

    مواد لازم:

    آرد ۵۰۰ گرم
    آرد سمولینا ۱ قاشق غذاخوری
    خمیرمایه ۱۴ گرم
    روغن زیتون ۵۰ میلی لیتر
    زیتون سیاه ۱۰۰ گرم
    گوجه خشک شده ۱۵۰ گرم
    رزماری ۳ شاخه
    نمک به میزان لازم
    فلفل سیاه به میزان لازم

    طرز تهیه:

    ۱. آرد را با آرد سمولینا، خمیر مایه و قدری نمک ترکیب کنید.روغن زیتون را با ۳۲۰ میلی لیتر آب گرم مخلوط کنید. میان آرد را با دست گود کنید و مواد مایع را به تدریج به آن اضافه کنید و با چنگال با هم ترکیب کنید.

    ۲. خمیر را گرد کنید، روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و برای ۱۰ دقیقه ورز دهید ، تا کشدار شود. دیواره های کاسه ای را آردپاشی کنید، خمیر را در آن گذاشته و برای ۳۰ تا ۶۰ دقیقه در محلی گرم قرار دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود.

    ۳. از قبل فر را با حرات ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر ور آمده را در سینی (۲۸ در ۲۰ سانتی متری) چرب شده قرار دهید و بر روی آن کمی نمک بپاشید. انگشتانتان را چرب کنید و خمیر را در قالب باز کنید.

    ۴. گوجه خشک و زیتون ها را در خمیر فرو کنید به حالتی که بخشی از آن ها بیرون از خمیر باشد. بر روی آن ها کمی نمک و فلفل بپاشید و برگ های رزماری را روی سطح خمیر بریزید.

    ۵. بر روی خمیر کمی روغن زیتون بپاشید و آن را برای حدود ۳۰ دقیقه، تا نان طلایی و مغز پخت شود، در فر داغ قرار دهید. نان را از سینی خارج کنید، آن را برش دهید و میل کنید.

    نکاتی در رابطه با تهیه ی نان با زیتون، گوجه و رزماری :

    ۱- از یک قاشق غذاخوری سر پر آرد سمولینا استفاده کنید.

    ۲- به روغن زیتون اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.

    ۳- هسته های زیتون ها را جدا کنید و یا از ۷۵ گرم زیتون بدون هسته استفاده کنید. زیتون را ورقه ورقه کنید.

    ۴- برگ های رزماری را از شاخه جدا کنید.

    ۵ خمیر باید بین ۳۰ تا ۶۰ دقیقه استراحت کند.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.