• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی , شیرینی ها » سبدی خوردنی برای میوه های تابستانی!
    کد خبر : 1896104

    سبدی خوردنی برای میوه های تابستانی!

    سبدی خوردنی برای میوه های تابستانی!Reviewed by Iranvij-2 on Aug 17Rating:   خمیر شکلاتی که لبه های آن به مغز خشکبار آغشته شده, مانند یک پیاله برای میوه ها در این تارت های یک نفره هستند . از انواع مختلف میوه ها در این دسر استفاده نمایید. مواد لازم: آرد معمولی : ۲۵۰ گرم پودر…

    سبدی خوردنی برای میوه های تابستانی!Reviewed by Iranvij-2 on Aug 17Rating:

    ۱۸۳

     

    خمیر شکلاتی که لبه های آن به مغز خشکبار آغشته شده, مانند یک پیاله برای میوه ها در این تارت های یک نفره هستند . از انواع مختلف میوه ها در این دسر استفاده نمایید.

    مواد لازم:

    آرد معمولی : ۲۵۰ گرم
    پودر کاکائو : ۳ قاشق غذاخوری
    کره : ۱۵۰ گرم
    شکر دانه ریز : ۴۰ گرم
    آب : ۳ قاشق غذاخوری
    شکلات خالص : ۵۰ گرم
    مغز خشکبار , تفت داده : ۵۰ گرم
    میوه آماده شده : ۳۵۰ گرم
    مربا یا ژله زردآلو : ۳ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    ۱. آرد و پودر کاکائو را در کاسه ای الک نمایید . کره را به قطعات کوچک تقسیم نموده و به آرد و کاکائو اضافه نمایید . آن ها را با نوک انگشت با هم ترکیب نمایید تا به شکل خرده های ریز نان در بیایند .

    ۲. شکر را به مخلوط اضافه نمایید و سپس حدود یک تا دو قاشق غذاخوری آب اضافه نمایید تا به شکل خمیر صافی دربیاید . روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید .

    ۳. روی سطح صافی , کمی آرد بپاشید و خمیر را پهن نمایید و کف شش قالب مخصوص تارت یک نفره را با این خمیر بپوشانید . روی خمیر را با استفاده از چنگال , سوراخ نمایید و با فویل بپوشانید . قالب ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا خمیر بپزد .

    ۴. فویل را از روی خمیرها بردارید و مجدد آن ها را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا خمیر ترد شود . سپس قالب ها را روی سینی مشبک فلزی بگذارید تا کاملا خنک شوند .

    ۵. شکلات را آب نمایید و خشکبار خرد شده و تفت داده را در بشقابی بریزید . خمیرهای پخته را از قالب ها جدا نمایید . شکلات آب شده را به لبه های خمیر بمالید و در بشقاب خشکبار برگردانید تا خرده مغز خشکبار به تارت بچسبند . اجازه دهید تا مواد خودشان را بگیرند .

    ۶. میوه ها را وسط تارت ها بگذارید و مربای زردآلو یا ژله رقیق شده با یک قاشق غذاخوری آب , را روی میوه ها بمالید . تارت ها را تا موقع مصرف سرد و خنک نگه دارید .

    توصیه سرآشپز :

    در صورت تمایل , می توانید داخل تارت ها را قبل از قرار دادن میوه , از خامه شیرین شده پر نمایید و یا برای داشتن طعمی شکلاتی می توانید ۲۲۵ گرم مایه شکلات فندقی را با ماست سفت یا خامه فرم گرفته مخلوط نموده و وسط تارت ها را پر نمایید .

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.