• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , آشپزی مدرن , سبک زندگی » بعد از پیتزا و لازانیا، نوبت «منیکوتی» ایتالیایی است
    کد خبر : 1896076

    بعد از پیتزا و لازانیا، نوبت «منیکوتی» ایتالیایی است

    بعد از پیتزا و لازانیا، نوبت «منیکوتی» ایتالیایی استReviewed by Iranvij-2 on Aug 17Rating: اگر بارها لازانیا درست کرده‌اید، این‌بار به سراغ منیکوتی بروید که طعمی جدید و ظاهری متفاوت از یک غذای ایتالیایی به شما ارائه می‌دهد. مواد لازم: نان ترتیلا ۸ عدد مرغ پخته شده ۲ پیمانه فلفل چیلی ۱۰۰ گرم گوجه فرنگی…

    بعد از پیتزا و لازانیا، نوبت «منیکوتی» ایتالیایی استReviewed by Iranvij-2 on Aug 17Rating:

    ۱۶۳

    اگر بارها لازانیا درست کرده‌اید، این‌بار به سراغ منیکوتی بروید که طعمی جدید و ظاهری متفاوت از یک غذای ایتالیایی به شما ارائه می‌دهد.

    مواد لازم:

    نان ترتیلا ۸ عدد
    مرغ پخته شده ۲ پیمانه
    فلفل چیلی ۱۰۰ گرم
    گوجه فرنگی ۱ عدد
    پنیر ریکوتا ۱ پیمانه
    پیازچه ۴ عدد
    گشنیز ۲ قاشق غذاخوری
    سس گوجه ۱ پیمانه
    پنیر موتزارلا ۱ پیمانه
    پنیر چدار ۱ پیمانه

    طرز تهیه:

    ۱. در کاسه‌ای مرغ (به‌صورت مکعبی خرد کنید)، فلفل چیلی (به میزانی که با ذائقه شما سازگار است)، گوجه فرنگی که تخم آن خارج وخرد شده، پنیر ریکوتا، پیازچه و گشنیز (هر دو را ریز خرد کنید) را مخلوط کنید. به آن نمک و فلفل بزنید.

    ۲. نان‌های تورتیلا را روی صفحه‌ای صاف قرار داده و مواد را به‌طور مساوی وسط هریک از نان‌ها پخش کنید.

    ۳. آن‌را محکم رول کرده و روی سینی فری که کمی چرب کرده‌اید قرار دهید. طوری که قسمت درز دار نان‌ها به زیر باشد.

    ۴. سس گوجه را با قاشق روی نان‌ها بریزید و پنیر (رنده شده) را روی آن‌ها بپاشید. آن‌ها را با فویل بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۶۰ درجه سلسیوس (۹۷۶ درجه سانتی‌گراد) قرار دهید بعد از ۲۰ دقیقه فویل را جدا کرده و ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید داخل فر بماند سپس سرو کنید.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.