• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی , شیرینی ها » کلوچه شیرمال با چای، برای عصرانه میچسبه
    کد خبر : 1895010

    کلوچه شیرمال با چای، برای عصرانه میچسبه

    کلوچه شیرمال با چای، برای عصرانه میچسبهReviewed by Iranvij-2 on Aug 15Rating: این کلوچه عصرونه ای خیلی خوشمزه است… امتحانش کنید… با لیوانی چای، قطعا حس خوبی را به شما منتقل می کند. مواد لازم: جوش شیرین (سرخالی) ۱ قاشق مربا خوری تخم مرغ ۳ عدد آرد سفید ۴ تا ۵ لیوان ماست شیرین یک…

    کلوچه شیرمال با چای، برای عصرانه میچسبهReviewed by Iranvij-2 on Aug 15Rating:

    ۱۴۵

    این کلوچه عصرونه ای خیلی خوشمزه است… امتحانش کنید… با لیوانی چای، قطعا حس خوبی را به شما منتقل می کند.

    مواد لازم:

    جوش شیرین (سرخالی) ۱ قاشق مربا خوری
    تخم مرغ ۳ عدد
    آرد سفید ۴ تا ۵ لیوان
    ماست شیرین یک چهارم لیوان
    بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
    روغن مایع ۱ پیمانه
    شکر پودر شده نصف پیمانه
    وانیل نصف قاشق چای خوری
    زعفران و زرده تخم مرغ (برای رومال) به میزان لازم
    پودر پسته, ترافل, یا هر چیز تزیینی به میزان لازم

    طرز تهیه:

    ۱- اول جوش شیرین رو میریزیم توی ماست تا واکنش بده و ماست پوک شه…

    ۱۴۶

    ۲-حالا ۱ پیمانه روغن رو توی یه ظرف میریزیم و شکر و تخم مرغ ها و وانیل و ماست و بهش اضافه میکنیم.

     

    ۱۴۷

     

    ۳- نیازی به همزن برقی نداریم. با یه همزن دستی در حدی که مواد یکدست بشه هم بزنید.

    ۱۴۸

    ۴- حالا ۳ پیمانه از آرد رو با بیکینگ پودر ۳ بار الک کنید و آروم به مواد اضافه کنید و هم بزنید.این کاربرای اینه که مطمئن باشیم همه ی بکینگ پودر مصرف میشه.

    ۵- و بعد آروم آروم بقیه ی آرد رو اضافه کنید در حدی که خمیر لطیفی بشه که به دست نچسبه.

    ۶- در حدی که خکیر آماده بشه کافیه ورز دادن.

    ۷-نکته ی این کلوچه اینجاست…..اگر خیلی ورز بدید زود به روغن میفته و کلوچه خشک میشه. خیلی احتیاط داره.

    ۱۴۹

    ۸- بعد خمیر رو یک ساعت بذاریدش یه جای گرم تا خمیر پف کنه و دو برابر شه. بعد توی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و مثل چونه ی نونوایی یا هر شکلی که دوست داشتید خمیر رو توی سینی بچینید…

    ۹- بعد زرده تخم مرغ و زعفرون رو با برس بمالید روی سطح کلوچه ها و برای تزیینشم هر چی خواستید روش بریزید.

    ۱۰- فر رو یک ربع قبل با حرارت ۱۷۰ درجه گرم کنید و کلوچه ها رو بدترد توی فر تا حدی که ببینید کف کلوچه ها طلایی بشه….

    ۱۱- از فر درش بیارید و بدارید خنک بشه. با چای کنار خانواده نوش جان کنید…..

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.