• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , دسرها , سبک زندگی » آشنایی با روش تهیه‌ی پودینگ سیب
    کد خبر : 1894441

    آشنایی با روش تهیه‌ی پودینگ سیب

    آشنایی با روش تهیه‌ی پودینگ سیبReviewed by Iranvij-2 on Aug 14Rating: مواد لازم سیب، پوست کنده و خرد شده ۲۵۰ گرم شکرقهوه ای نرم ۱۰۰ گرم شربت قند ۵۰ گرم + ۲ قاشق غذاخوری کره به میزان لازم سیب ۱ عدد آب لیموی تازه آرد خود تخمیر ۱۷۵ گرم جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری…

    آشنایی با روش تهیه‌ی پودینگ سیبReviewed by Iranvij-2 on Aug 14Rating:

    ۱۴

    مواد لازم
    سیب، پوست کنده و خرد شده ۲۵۰ گرم
    شکرقهوه ای نرم ۱۰۰ گرم
    شربت قند ۵۰ گرم + ۲ قاشق غذاخوری
    کره به میزان لازم
    سیب ۱ عدد
    آب لیموی تازه
    آرد خود تخمیر ۱۷۵ گرم
    جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
    پودر دارچین ۲ قاشق چای خوری
    پودر زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
    تخم مرغ ۱ عدد بزرگ

    روش تهیه
    * دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.
    * سیب‌های خرد شده را همراه با ۱۰۰ میلی لیتر آب روی حرارت دهید تا آب شروع به جوشیدن کند. سیب‌ها می‌بایست حدود ۵ دقیقه درحالی‌که درب ظرف بسته است بپزند تا کاملاً نرم شوند. با یک قاشق چوبی سیب‌ها را به هم بزنید تا له شوند و به شکل پوره دربیایند.
    * شکر و ۵۰ گرم شربت قند را به آن اضافه نمایید تا همراه با پوره سیب بجوشند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و در جایی قرار دهید تا خنک شود.
    * داخل قالبی را که برای پخت کیک در نظر گرفته‌اید، با کره چرب کنید. دو قاشق غذاخوری از شربت را ته قالب بریزید. یک عدد سیب انتخاب کنید. پوست آن را بکنید. آن را نصف کنید و قسمت هسته آن را جدا نمایید. نیمی از آن را به تکه های یک چهارم برش بزنید و مابقی آن را خرد کنید. تکه های سیب را به آب لیموی تازه آغشته نمایید. سپس برش‌های یک چهارمی سیب را ته قالب، داخل شربت بچینید.
    * آرد و جوش شیرین، پودر دارچین و زنجبیل را الک و با هم مخلوط نمایید. سپس نوک قاشق چای‌خوری نمک به آن‌ها بیفزایید.
    * یک عدد تخم مرغ را داخل پوره سیب، خوب بزنید، سپس را همراه با باقیمانده سیبی که خرد کرده‌اید، داخل ظرف حاوی آرد بریزید و خوب به هم بزنید تا یکدست شوند. در این زمان خمیر کمی پف خواهد کرد.
    * فوراً خمیر را داخل قالب بریزید. سطح آن را صاف کنید و به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب پف کند. چاقویی را در کیک فرو ببرید اگر محتویات کیک هنگام بیرون کشیدن چاقو به آن نچسبد می‌توانید به پخت کیک اطمینان پیدا کنید. اگر سطح کیک خیلی زود تیره رنگ شد می‌توانید تا پایان زمان کامل پخت، سطح آن را با فویل بپوشانید.
    * بعد از بیرون آوردن کیک از داخل فر، مدتی صبر کنید تا کمی خنک شود سپس کیک را از قالب درون ظرفی که برای سرو در نظر گرفته‌اید، برگردانید.
    کیک سیب می‌تواند هم‌نشین خوبی برای جمع دوستانه شما باشد و کامتان را شیرین کند.
    شیرین کام باشید و نوش جان!

     

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.