• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی , کیک ها » روش تهیه‌ی کیک گردو و خرما برای مبتلایان به میگرن
    کد خبر : 1894435

    روش تهیه‌ی کیک گردو و خرما برای مبتلایان به میگرن

    روش تهیه‌ی کیک گردو و خرما برای مبتلایان به میگرنReviewed by Iranvij-2 on Aug 14Rating:   مواد لازم برای ۱۲ نفر: آرد کامل ۲۲۵ گرم ۷۰۰ کیلوکالری بیکینگ پودر یک و یک‌دوم قاشق چای‌خوری ۱۰ کیلوکالری روغن آفتابگردان ۲ قاشق سوپ‌خوری ۲۷۰ کیلوکالری شکر قهوه‌ای ۷۵ گرم ۲۷۰ کیلوکالری تخم‌مرغ بزرگ زده‌شده ۱ عدد ۱۱۰…

    روش تهیه‌ی کیک گردو و خرما برای مبتلایان به میگرنReviewed by Iranvij-2 on Aug 14Rating:

    ۱۲

     

    مواد لازم برای ۱۲ نفر:
    آرد کامل ۲۲۵ گرم ۷۰۰ کیلوکالری
    بیکینگ پودر یک و یک‌دوم قاشق چای‌خوری ۱۰ کیلوکالری
    روغن آفتابگردان ۲ قاشق سوپ‌خوری ۲۷۰ کیلوکالری
    شکر قهوه‌ای ۷۵ گرم ۲۷۰ کیلوکالری
    تخم‌مرغ بزرگ زده‌شده ۱ عدد ۱۱۰ کیلوکالری
    وانیل شکری یک‌هشتم قاشق چای‌خوری ۰ کیلوکالری
    شیر کم‌چرب ۲۰۰ میلی‌لیتر ۷۰ کیلوکالری
    خرمای خردکرده ۱۷۵ گرم ۲۲۰ کیلوکالری
    گردوی خردکرده ۵۰ گرم ۳۴۰ کیلوکالری

    روش تهیه:
    * فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
    * آرد، بیکینگ پودر، روغن، شکر، تخم‌مرغ زده شده، وانیل و شیر را درون کاسه همزن برقی ریخته، دستگاه را روشن کنید و مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خمیر کاملاً نرم و یکدستی بدست آید.
    * سپس خرما و گردو را به آن بیفزایید. حالا خمیر کیک را در یک قالب ۱۸ در ۲۸ سانتیمتری ریخته و سطح آن را با کاردک صاف و در فر از قبل گرم شده به مدت تقریبی ۲۵ الی ۳۰ دقیقه (تا زمانی که روی کیک طلایی شود) بپزید.
    * این کیک در ظرف دربسته به مدت ۵ روز قابل نگهداری می‌باشد.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.