• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , سبک زندگی » اگر دچار گرمازدگی یا مسمومیت‌‌های منتج به اسهال شدید، فالوده میل کنید!!
    کد خبر : 1893719

    اگر دچار گرمازدگی یا مسمومیت‌‌های منتج به اسهال شدید، فالوده میل کنید!!

    اگر دچار گرمازدگی یا مسمومیت‌‌های منتج به اسهال شدید، فالوده میل کنید!!Reviewed by Iranvij-2 on Aug 13Rating:   خواص غذایی فالوده فالوده شیرازی یا پالوده نوعی دسر یخی و از فرآورده‌های سنتی شیراز می‌‌باشد که در قدیم‌الایام به شیوه سنتی تولید می‌‌شد، اما امروزه با دستگاه‌های ویژه و ماشین‌آلات، سریع و آسان‌‌تر تهیه می‌‌شود. بستنی…

    اگر دچار گرمازدگی یا مسمومیت‌‌های منتج به اسهال شدید، فالوده میل کنید!!Reviewed by Iranvij-2 on Aug 13Rating:

    ۱۹

     

    خواص غذایی فالوده

    فالوده شیرازی یا پالوده نوعی دسر یخی و از فرآورده‌های سنتی شیراز می‌‌باشد که در قدیم‌الایام به شیوه سنتی تولید می‌‌شد، اما امروزه با دستگاه‌های ویژه و ماشین‌آلات، سریع و آسان‌‌تر تهیه می‌‌شود. بستنی و فالوده در‌ایران پرمصرف‌ترین نوع شیرینی به حساب می‌‌آیند، خصوصا فالوده که از قدیم‌الایام در فصل تابستان طرفداران بی‌شماری دارد.

    فالوده از رشته‌های نشاسته‌ای یخ زده تهیه شده که نهایتا کمی‌شربت یا آبلیمو به همراه گلاب روی آن ریخته و میل می‌شود. در گذشته به خوراکی که از پختن پودر بادام و شکر تهیه می‌‌شد، فالوده می‌‌گفتند. نشاسته که از اجزای عمده تشکیل دهنده فالوده می‌باشد، از مهم‌ترین منابع انرژی بدن انسان و در گروه کربوهیدرات‌ها به شمار می‌‌رود و از جمله مواد غذایی است که در بدن تجزیه و به گلوکز (قند خون) تبدیل می‌‌گردد. قند خون انرژی لازم را برای مغز و مرکز عصبی بدن انسان تامین می‌‌کند.

    همچنین فالوده در مواقع فعالیت‌های شدید فکری، مطالعات، یادگیری‌های تحصیلی و درسی و یا در هنگام کاهش حجم مایعات بدن در زمان گرمازدگی و مسمومیت‌‌های منتج به اسهال و یا در مواقع کاهش قندخون در زمان‌های روزه‌داری و گرسنگی طولانی مدت، تامین کننده انرژی و برطرف کننده خستگی می‌‌باشد.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.