• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , دسرها , سبک زندگی » طرز تهیه کونفه کادایف پنیری یک دسر ترکیه ای خوشمزه
    کد خبر : 1892923

    طرز تهیه کونفه کادایف پنیری یک دسر ترکیه ای خوشمزه

    طرز تهیه کونفه کادایف پنیری یک دسر ترکیه ای خوشمزهReviewed by Iranvij-2 on Aug 11Rating:   کونفه کادایف دسری فوق العاده موادلازم کره ۳۰۰گرم پسته خرد شده ۶ق غ گردوی خردشده۴ق غ پنیر لبنه۲۰۰گرم پودرنارگیل۴ق غ رشته کادایف ۲بسته موادلازم برای شربت آب ۲لیوان شکر ۲لیوان گلاب۵ق غ طرز تهیه شربت کونفه کادایف اول شربت…

    طرز تهیه کونفه کادایف پنیری یک دسر ترکیه ای خوشمزهReviewed by Iranvij-2 on Aug 11Rating:

    ۹

     

    کونفه کادایف دسری فوق العاده
    موادلازم
    کره ۳۰۰گرم
    پسته خرد شده ۶ق غ
    گردوی خردشده۴ق غ
    پنیر لبنه۲۰۰گرم
    پودرنارگیل۴ق غ
    رشته کادایف ۲بسته
    موادلازم برای شربت
    آب ۲لیوان
    شکر ۲لیوان
    گلاب۵ق غ

    ۱۰

    طرز تهیه شربت کونفه کادایف

    اول شربت کونفه رو آماده میکنیم .آب وشکر رو در قابلمه میریزیم به جوش که اومد گلاب رو اضافه کرده ومیگذاریم نیم ساعت با حرارت ملایم بجوشه وکمی غلیظ شه وکنار بگذارید تا سرد شود.
    طرز تهبه کونفه کادایف

    رشته کادایف رو به تکه های کوچک برش بدید وکره آب شده رو بهش اضافه کنید (۱ق از کره رو برای چرب کردن ظرف کنار بگذارید)وخوب رشته ها رو به کره آغشته کنید .ظرف نچسبی رو با ۱ق کره ای که کنار گذاشته بودید خوب چرب کنید ونصف رشته رو به طور یکنواخت ته ظرف بچینید سعی کنید فضای خالی بینشون نباشه وفشرده بچینید تا مواد از لابلای آن بیرون نریزه.حالا پنیر رو به طور یکنواخت روی رشته ها پخش کنید طوری که یک لایه کامل روی رشته ها پوشیده شود وسپس پودرنارگیل وپسته وگروه رو روی آن بپاشید وبقیه رشته ها رو روش بریزید وبا کف دست بهش فشار وارد کنید .ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار دهید ودر آخر کمی گریل رو روشن کنید تا روش هم طلایی شه .از فر که خارج کردید شربت رو روش ریخته واجازه دهید کمی بخورد آن برود وروش پودر پسته بپاشید وداغ سرو کنید با یه استکان چایی

    نکته

     

    ۱۱

     

    یه توضیح کوچیک راجع به این رشته ها این رشته های بلندونازک همان خمیر فیلوی رشته شده ست.تو کشورهای مختلف با اسمهای متفاوت معروفه.بخصوص تو کشورهای عربی مثل سوریه ،مصر،فلسطین..یکی از شیرینیهایی هست حرف اول رو میزنه
    در پاکستان بهش شعیریه گفته میشه ودر ترکیه به کادایف معروفه وبه شیرینی تهیه شده از این رشته کنوفه گفته میشه ودر ایران هم باقلوای رشته ای .
    که با دستورهای مختلف درست میکنن توی ترکیه مابین شیرینی پنیر لبنه میزارن که درصورت در دسترس نبودن از پنیر موزارلا هم میشه استفاده کرد.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.