• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , آشپزی مدرن , سبک زندگی » شیش بَرک لبنانی؛ پیراشکی های کوچولو درون ماست
    کد خبر : 1892616

    شیش بَرک لبنانی؛ پیراشکی های کوچولو درون ماست

    شیش بَرک لبنانی؛ پیراشکی های کوچولو درون ماستReviewed by Iranvij-2 on Aug 10Rating:   شیش برک یک نوع غذای اصیل لبنانی است. که از پیراشکی های کوچولوی گوشت تشکیل شده که در خورشت ماست می پزند. مواد لازم: آب ۱۲۵میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه) روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری آرد به میزان لازم پرک بادام به میزان…

    شیش بَرک لبنانی؛ پیراشکی های کوچولو درون ماستReviewed by Iranvij-2 on Aug 10Rating:

    ۱۴۴

     

    شیش برک یک نوع غذای اصیل لبنانی است. که از پیراشکی های کوچولوی گوشت تشکیل شده که در خورشت ماست می پزند.

    مواد لازم:

    آب ۱۲۵میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)
    روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
    آرد به میزان لازم
    پرک بادام به میزان لازم
    روغن سرخ‌کردنی به میزان لازم

    مواد لازم میانی:

    روغن زیتون ۴ قاشق سوپخوری
    پیاز رنده کرده ۱ عدد متوسط
    گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
    بهارات ۱ قاشق چایخوری
    نمک به میزان لازم

    مواد لازم برای تهیه سس ماست:

    ماست ۵۰۰ میلی‌لیتر (۲ پیمانه)
    آرد ذرت ۱ قاشق چایخوری
    آب ۶۰ میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)
    سیر له کرده ۲ حبه
    کره ۲ قاشق سوپخوری
    گشنیز خرد کرده یک‌چهارم پیمانه

    روش تهیه خمیر:

    ۱. آب و روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید.

    ۲. آن‌گاه آرد را به تدریج بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد.

    ۳. سپس روی خمیر را بپوشانید و ۱۵ دقیقه، استراحت دهید.

    ۴. اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت ۳ میلیمتر باز کنید و دایره‌های کوچکی به قطر ۴ سانتیمتر از آن ببرید.

    ۵. سپس قدری از مایه میانی وسط هر خمیر بگذارید و یک پرک بادام رویش قرار دهید.

    ۶. خمیر را به شکل نیم‌دایره تا کنید و دو گوشه آن را به سمت پایین بیاورید و روی هم قرار دهید.

    ۷. حالا در ظرف مناسبی ، روغن بریزید و روی اجاق گرم کنید و شیش‌برک را در آن سرخ کنید.

    ۸. اینک شیش برک را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بچینید و با سس ماست میل کنید.

    روش تهیه مواد میانی:

    ۱. روغن زیتون را در تابه بریزید، روی اجاق گرم کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

    ۲. آن‌گاه گوشت، بهارات و نمک را بیفزائید و ۵ دقیقه دیگر آن را تفت دهید.

    ۳. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید گوشت خنک شود.

    روش تهیه سس ماست:

    ۱. ماست، آرد ذرت و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا قدری غلیظ شود.

    ۲. سیر را قدری در کره تفت دهید و همراه با گشنیز به سس بیفزائید.

    یادآوری: در زبان عربی به ادویه بهارات می‌گویند که ترکیبات آن شامل: فلفل سیاه، زیره، تخم گشنیز، میخک، جوز هندی، دارچین و هل می‌باشد.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.