• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی , کیک ها » کیک شکلاتی با گلابی دارچینی را امتحان کرده‌ای؟
    کد خبر : 1892317

    کیک شکلاتی با گلابی دارچینی را امتحان کرده‌ای؟

    کیک شکلاتی با گلابی دارچینی را امتحان کرده‌ای؟Reviewed by Iranvij-2 on Aug 10Rating: آیا تا به حال به ترکیب گلابی و دارچین فکر کرده اید؟ واقعا که کارشناسان آشپزی چیزهایی را می دانند که ما نمیدانیم! اگر ترکیب فوق العاده این دو را در کیک شکلاتی از دست بدهید، نصف عمرتان برفناست! مواد لازم: پوست…

    کیک شکلاتی با گلابی دارچینی را امتحان کرده‌ای؟Reviewed by Iranvij-2 on Aug 10Rating:

    ۱۱۲

    آیا تا به حال به ترکیب گلابی و دارچین فکر کرده اید؟ واقعا که کارشناسان آشپزی چیزهایی را می دانند که ما نمیدانیم! اگر ترکیب فوق العاده این دو را در کیک شکلاتی از دست بدهید، نصف عمرتان برفناست!

    مواد لازم:

    پوست پرتقال رنده شده برای تزیین
    شکلات سفید ۸۵ گرم
    پودر دارچین ¼ قاشق چایخوری
    پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
    آرد کامل یک قاشق غذاخوری
    روغن زیتون نصف پیمانه
    شیر یک پیمانه
    تخم مرغ یک عدد
    نمک نصف قاشق چایخوری
    جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
    پودر دارچین یک قاشق چایخوری
    بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
    پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه
    شکر قهوه ای ¾ پیمانه
    آرد کامل یک و دو سوم پیمانه
    چوب دارچین یک تکه
    آب پرتقال یک قاشق غذاخوری
    شکر ¼ پیمانه
    آب دو پیمانه
    گلابی بزرگ ۳ عدد

    طرز تهیه:

    ۱- هسته گلابی ها را خارج کنید. در یک قابلمه بزرگ، ¼ پیمانه شکر، آب پرتقال و چوب دارچین را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد. هم بزنید تا شکر حل شود. دوباره بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه نیم جوش بماند تا گلابی ها نرم شوند. از روی حرارت بردارید. آبکش کنید و کنار بگذارید.

    ۲- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. یک ظرف مستطیلی پیرکس را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، ۱ ۲/۳ پیمانه آرد کامل،۱/۳ پیمانه بیکینگ پودر، ۱ قاشق چایخوری دارچین، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط، تخم مرغ، شیر و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید.

    ۳- مواد را داخل پیرکس بریزید. در یک کاسه یک قاشق غذاخوری آرد، یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو، ¼ قاشق چایخوری را با هم مخلوط کنید. هر کدام از گلابی ها را داخل آن بغلتانید تا همه سطح گلابی را پوشش دهد. سپس گلابی ها را داخل خمیر داخل پیرکس بگذارید. به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه بپزید تا کیک کاملا پخته شود.

    ۴- برای سرو، شکلات آب شده سفید را روی آن بریزید و با پوست پرتقال تزئین کنید.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.