• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , آشپزی مدرن , سبک زندگی » طرز تهیه نان گوشتی عربی خوشمزه و متفاوت
    کد خبر : 1890415

    طرز تهیه نان گوشتی عربی خوشمزه و متفاوت

    طرز تهیه نان گوشتی عربی خوشمزه و متفاوتReviewed by Iranvij-2 on Aug 7Rating: گشنیز و جعفری خورد شده به مقداری که دوست دارید اضافه کنید نان گوشتی لذیذ عربی آرد دو پیمانه یک قاشق غذاخوری سر پر خمیر مایه یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری نمک ربع پیمانه روغن یک لیوان و ربع آب…

    طرز تهیه نان گوشتی عربی خوشمزه و متفاوتReviewed by Iranvij-2 on Aug 7Rating:

    ۲۱۳

    گشنیز و جعفری خورد شده به مقداری که دوست دارید اضافه کنید
    نان گوشتی لذیذ عربی
    آرد دو پیمانه
    یک قاشق غذاخوری سر پر خمیر مایه
    یک قاشق غذاخوری شکر
    یک قاشق غذاخوری نمک
    ربع پیمانه روغن
    یک لیوان و ربع آب ولرم
    همه ی مواد رو باهم مخلوط کنید و در کأسه ی چرب به مدت نیم ساعت استراحت بدید

    مواد گوشت
    گوشت چرخ کرده ۶٠٠ گرام
    گشنیز و جعفری خورد شده به مقداری که دوست دارید اضافه کنید
    ادویه (فلفل سیاه /زرد چوبه/کاری/ از هر کدوم یک قاشق غذاخوری و نمک هل و دارچین به اندازه ایی که دوست دارید اضافه کنید

    دو عدد پیاز بزرگ رنده شده یا نگینی بستگی به سلیقتون داره من رنده اش کردم
    همه ی مواد گوشتی رو با خمیری که اماده کردیم مخلوط میکنیم اگه خمیر چسبناک بود ارد اضافه میکنی
    و خمیر گوشتی رو میتونید به هر شکلی که دوست دارید اماده کنید به ضخامت یک سانتی باز کنید و
    کف سینیتونو فویل بزنید یا اگه نچسبه میتونی چرب کنیاجازه دهید نان به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزد.نانها پس از خارج کردن از فر باید کمی برشته شده باشند

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.