• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی » کله جوش؛ غذایی گرم و سرشار از کلسیم
    کد خبر : 1889449

    کله جوش؛ غذایی گرم و سرشار از کلسیم

    کله جوش؛ غذایی گرم و سرشار از کلسیمReviewed by Iranvij-2 on Aug 5Rating:   کله جوش از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که بخش آشپزی سایت ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. کله جوش از غذاهای سنتی و بسیار قدیمی ایران است. این غذا طبعی گرم دارد و سرشار از کلسیم…

    کله جوش؛ غذایی گرم و سرشار از کلسیمReviewed by Iranvij-2 on Aug 5Rating:

    ۹۳

     

    کله جوش از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که بخش آشپزی سایت ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. کله جوش از غذاهای سنتی و بسیار قدیمی ایران است. این غذا طبعی گرم دارد و سرشار از کلسیم و فسفر است و بیشتر در ماه های سرد سال خورده می شود.

    مواد لازم:

    روغن به میزان لازم
    پیاز ۱ عدد
    نعناع خشک ۳ قاشق غذاخوری
    زردچوبه به میزان لازم
    کشک ۱ کیلوگرم
    گردو ۲۰۰ گرم
    نمک به میزان لازم
    فلفل سیاه به میزان لازم

    طرز تهیه:

    ۱-در قابلمه ای روی حرات متوسط کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. به آن نعناع خشک و زردچوبه بزنید.

    ۲-کشک را به همراه ۳ لیوان آب اضافه کنید، حرارت را زیاد کرده ، بگذارید تا مواد بجوشد و غلیظ شود.

    ۳-حرارت را کم کنید و گردو را اضافه کنید. آن را بچشید و در صورت نیاز به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. بگذارید تا برای ۱۵ دقیقه قل بزند.

    ۴-کله جوش را در ظرف مورد نظر بریزید و به همراه نان سرو کنید. می توانید آن را با تکه های گردو، نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کنید.

    نکاتی در مورد تهیه ی کله جوش:

    ۱- پیاز را خرد کنید.

    ۲-برای سالمتر بودن غذا می توانید از روغن کنجد استفاده کنید.

    ۳- گردو را چرخ کرده و یا خیلی ریز خرد کنید.

    کلیدواژه ها : ،
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.