• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی , شیرینی ها » بیسکویت رزماری؛ تجربه طعمی جدید
    کد خبر : 1889437

    بیسکویت رزماری؛ تجربه طعمی جدید

    بیسکویت رزماری؛ تجربه طعمی جدیدReviewed by Iranvij-2 on Aug 5Rating:   سبزی های معطر, موادی نا آشنا جهت درست نمودن بیسکویت رزماری به شمار می روند, اما می توانند طعم این بیسکویت های ترد را به تجربه جدیدی برای ذائقه شما بدل نمایند. مواد لازم: کره نرم شده : ۵۰ گرم شکر دانه ریز :…

    بیسکویت رزماری؛ تجربه طعمی جدیدReviewed by Iranvij-2 on Aug 5Rating:

    ۸۹

     

    سبزی های معطر, موادی نا آشنا جهت درست نمودن بیسکویت رزماری به شمار می روند, اما می توانند طعم این بیسکویت های ترد را به تجربه جدیدی برای ذائقه شما بدل نمایند.

    مواد لازم:

    کره نرم شده : ۵۰ گرم
    شکر دانه ریز : ۴ قاشق غذاخوری
    پوست رنده شده لیمو : ۱ عدد
    آب لیمو : ۴ قاشق غذاخوری
    تخم مرغ , زرده و سفیده جدا شده : ۱ عدد
    برگ رزماری تازه ی ریز خرد شده : ۲ قاشق چای خوری
    آرد ساده , الک شده : ۲۰۰ گرم
    شکر جهت پاشیدن روی بیسکویت ها : مقداری

    طرز تهیه:

    ۱. کف سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید .

    ۲. در یک کاسه بزرگ , کره و شکر را آنقدر بزنید تا مخلوط کمرنگ شود و حالت پفی پیدا نماید .

    ۳. پوست وآب لیمو را اضافه نموده , زرده تخم مرغ را بیافزایید و آنقدر بزنید تا مخلوط کاملا یکدست شود . رزماری خرد شده را ریخته و هم بزنید .

    ۴. آرد الک شده را افزوده و به خوبی ترکیب نمایید تا خمیری نرم شکل بگیرد . روی خمیر را بپوشانید و آن را در یخچال , به مدت ۳۰ دقیقه خنک نمایید .

    ۵. بر روی سطحی آرد بپاشید . خمیر را پهن نموده سپس با قالب برش , تعداد ۲۵ دایره به قطر ۶ سانتیمتر از آن بریده و جدا نمایید . خمیرهای گرد را بر روی سینی های آماده شده , بچینید .

    ۶. در یک کاسه کوچک به آرامی سفیده تخم مرغ را با یک چنگال بزنید و با استفاده از یک قلم مو آن را بر روی سطح بیسکویت ها بکشید تا براق گردند . اگر دوست داشتید کمی هم شکر ریز روی آن ها بپاشید .

    ۷. سینی ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی , به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بیسکویت ها طلایی شوند .

    ۸. بیسکویت ها را روی یک سینی مشبک فلزی بگذارید تا قبل از سرو , کاملا خنک شوند .

    توصیه سرآشپز:

    بیسکویت رزماری در ظروف دربسته به مدت یک هفته قابل نگهداری می باشند .

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.