• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی » چیزبرگر خانگی، خوشمزه تر از فست فودی ها
    کد خبر : 1889434

    چیزبرگر خانگی، خوشمزه تر از فست فودی ها

    چیزبرگر خانگی، خوشمزه تر از فست فودی هاReviewed by Iranvij-2 on Aug 5Rating:   آسان تر از آنچه که تصور می کنید، می توانید یک چیزبـرگر خانـگی به خوشــمزگی غذای رستــورانهای فسـت فودی درست کنید. اغلب اوقات برگر با سیب زمینی سرخ کرده سرو می شود اما با این دستور می توانید سیب زمینی تنوری…

    چیزبرگر خانگی، خوشمزه تر از فست فودی هاReviewed by Iranvij-2 on Aug 5Rating:

    ۸۸

     

    آسان تر از آنچه که تصور می کنید، می توانید یک چیزبـرگر خانـگی به خوشــمزگی غذای رستــورانهای فسـت فودی درست کنید. اغلب اوقات برگر با سیب زمینی سرخ کرده سرو می شود اما با این دستور می توانید سیب زمینی تنوری سالم تری درست کنید و از سرو غذایتان لذت ببرید.

    مواد لازم:

    گوشت چرخ کرده گوساله ۳۰۰ گرم
    پیاز کوچک رنده شده و کمی آب گرفته ۱ عدد
    سیر درشت ۱ حبه
    سس خردل ۱ قاشق چای خوری
    نان همبرگری ۲ عدد
    سیب زمینی ۲ عدد
    برگ رز ماری ۲ شاخه کوچک
    کاکوتی یا آویشن خشک ۱ قاشق چای خوری
    پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
    نمک و فلفل سیاه
    کاهو، خیارشور، گوجه فرنگی، پیاز، سس فرانسوی

    طرز تهیه:

    ۱. گوشت، پیاز، سیر، سس خردل و نمک و فلفل رابا هم مخلوط می کنیم، سپس کمی ورز می دهیم.

    ۲. بین دو کیسه فریزر همبرگرها را به شکل دایره در می آوریم.

    ۳. داخل ماهی تابه چدنی یا روی گریل کبـاب میکنیم و در آخر پخت روی آنها پنیر می گذاریم.

    ۴. ۲عدد سیب زمینی متوسط رو می شوییم و پوست میکنیم و آنها را حدود ۸-۵ دقیقه نیم پز می کنیم.

    ۵. سپـس به آن کمی نمـک و فلــــفل و کاکوتی و رزماری و پودر سیــر و روغـن زیـتون می زنیم و در فـرc°۱۸۰ تا زمانی که برشته شوند، آنها را تنوری می کنیم.

    ۶. نان را برش زده و ســس می مالیم و گوشـت پخته و مخلــــــــفات را در آن می گذاریم و با سیـب زمیـــنی ســــرو می کنیم.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.