• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , دسرها , سبک زندگی » پارفیت پنیر و لیموناد؛ دسر با احساس فرانسوی
    کد خبر : 1889431

    پارفیت پنیر و لیموناد؛ دسر با احساس فرانسوی

    پارفیت پنیر و لیموناد؛ دسر با احساس فرانسویReviewed by Iranvij-2 on Aug 5Rating:   پارفیت دسری فرانسوی است که از ترکیب خامه، بستنی، ژله و تکه های میوه تهیه میشود. در این دسر تمام مواد لایه لایه درون لیوانی شیشه ای قرار داده می شود. مواد لازم: بیسکویت ساده و خردکرده ۲۵۰ گرم خامه ساده…

    پارفیت پنیر و لیموناد؛ دسر با احساس فرانسویReviewed by Iranvij-2 on Aug 5Rating:

    ۸۷

     

    پارفیت دسری فرانسوی است که از ترکیب خامه، بستنی، ژله و تکه های میوه تهیه میشود. در این دسر تمام مواد لایه لایه درون لیوانی شیشه ای قرار داده می شود.

    مواد لازم:

    بیسکویت ساده و خردکرده ۲۵۰ گرم
    خامه ساده ۲۵۰ گرم
    شکر ۱۵۰ گرم
    آبلیمو تازه ۲ قاشق سوپخوری
    پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری
    پنیر خامه‌ای ۲۴۰ گرم
    پوست لیمو رنده کرده ۳ قاشق چایخوری
    وانیلین۱ قاشق چایخوری
    آب سرد ۳۰۰ میلی‌لیتر (یک‌و یک‌چهارم پیمانه)
    شربت توت‌فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:

    ۱-بیسکویت‌ها را به‌طور مساوی در ۶ لیوان مخصوص پذیرائی بریزید.

    ۲-آن‌گاه خامه، ۱۰۰گرم از شکر و ۱ قاشق سوپخوری از آبلیمو را در ظرفی بریزید، ۱ قاشق چایخوری از ژلاتین را رویش بپاشید و روی حرارت قرار دهید تا ژلاتین حل شود.

    ۳- سپس پنیر خامه‌ای را در کاسه‌ای بریزید و با همزن دستی بزنید تا صاف و یکدست شود.

    ۴-حالا مخلوط ژلاتین، ۱ قاشق چایخوری از پوست لیمو و وانیلین را به آن بیفزائید و مخلوط کنید اینک مایه فراهم کرده را در لیوان‌ها، روی بیسکویت بریزید، به گونه‌ای که نیمی از حجم لیوان‌ها از مایه پر شود.

    ۵-اینک روی لیوان‌ها را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا دسر نیم‌بند شود. حالا آب، شربت توت‌فرنگی، باقیمانده شکر و باقیمانده آبلیمو را در ظرف کوچکی بریزید و مخلوط کنید.

    ۶-باقیمانده ژلاتین را رویش بپاشید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ژلاتین و شکر حل شود.

    ۷-همینکه مخلوط به دست آمده قدری خنک شد، ۲ قاشق سوپخوری از آن را روی مایه قبلی در لیوان‌ها، بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا ببندد. حال باقیمانده مخلوط شربت را به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا نیم‌بند شود.

    ۸-سپس آن را با همزن دستی بزنید تا حباب‌هائی در آن ایجاد شود و شفافیتش را از دست بدهد. اینک آن را نیز در لیوان‌ها بریزید، روی پارفیت‌ها را بپوشانید و به مدت تقریبی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

    ۹-اکنون پارفیت را با باقیمانده پوست لیمو بیارائید و میل کنید.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.