• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , ترشیجات , سبک زندگی » طرز تهیه «ترشی قارچ و بادمجان»
    کد خبر : 1888325

    طرز تهیه «ترشی قارچ و بادمجان»

    طرز تهیه «ترشی قارچ و بادمجان»Reviewed by Iranvij-2 on Aug 3Rating:   مواد لازم: بادنجان کبابی چهار عدد|ریحان، جعفری، گشنیز و ترخون ساطوری شده روی هم نصف پیمانه|قارچ اسلایس و بخارپز شده دو پیمانه|نمک و فلفل سیاه از هر کدام یک قاشق مرباخوری|روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری|سیاه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنیز از هر کدام یک…

    طرز تهیه «ترشی قارچ و بادمجان»Reviewed by Iranvij-2 on Aug 3Rating:

    ۲۰۵

     

    مواد لازم:

    بادنجان کبابی چهار عدد|ریحان، جعفری، گشنیز و ترخون ساطوری شده روی هم نصف پیمانه|قارچ اسلایس و بخارپز شده دو پیمانه|نمک و فلفل سیاه از هر کدام یک قاشق مرباخوری|روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری|سیاه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنیز از هر کدام یک قاشق مرباخوری|فلفل تند خرد شده دو قاشق غذاخوری|سرکه به میزان لازم.

    موادلازم:

    بادمجان‌ها را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و با دو قاشق روغن زیتون روی شعله ملایم تفت می‌دهیم. قارچ‌ها را نیز با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت می‌دهیم. سیاه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنیز را بدون روغن تفت داده و آسیاب می‌کنیم و از این ترکیب یک قاشق چایخوری به بادمجان و قارچ می‌افزاییم. سپس بقیه مواد را افزوده و در ظرف شیشه‌ای ریخته، در انتها سرکه را به حدی اضافه می‌کنیم تا مخلوط مواد ترشی غلیظ شود

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.