• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی , کیک ها » انفجار مزه در کیکی با لایه های ابنه و شکلات
    کد خبر : 1888292

    انفجار مزه در کیکی با لایه های ابنه و شکلات

    انفجار مزه در کیکی با لایه های ابنه و شکلاتReviewed by Iranvij-2 on Aug 3Rating:   تا کی میخواهید بروید به قنادی سر کوچه و با انگشت سبابه به یک کیک کاراملی اشاره کنید و با خوردن آن تنها همان مزه همیشگی را بچشید؟ باور کنید طعم های دیگر کیک هم وجود دارد. با دستور…

    انفجار مزه در کیکی با لایه های ابنه و شکلاتReviewed by Iranvij-2 on Aug 3Rating:

    ۱۹۳

     

    تا کی میخواهید بروید به قنادی سر کوچه و با انگشت سبابه به یک کیک کاراملی اشاره کنید و با خوردن آن تنها همان مزه همیشگی را بچشید؟ باور کنید طعم های دیگر کیک هم وجود دارد. با دستور و طرز تهیه کیکی که امروز به شما ارائه میدهیم شما دقیقا میتوانید طعم خوش تازگی را به مغزتان منتقل کنید. در ادامه با ما همراه باشید.

    چی لازم دارم:
    پودر کاکائو : ۵۰ گرم
    آب جوش : ۱۵۰ میلی لیتر
    تخم مرغ بزرگ : ۶ عدد
    شکر دانه ریز : ۳۵۰ گرم
    آرد بکینگ پودردار : ۳۰۰ گرم
    کنسرو ۴۰۰ گرمی انبه : ۲ عدد
    آرد ذرت : ۱ قاشق چای خوری
    خامه پرچرب : ۴۲۵ میلی لیتر
    شکلات خالص رنده یا ورقه شده : ۷۵ گرم

    چطور بپزم:
    ۱. یک قالب گرد به قطر ۲۳ سانتیمتر را کمی چرب نمایید و کف آن را کاغذ روغنی بیاندازید.
    ۲. پودر کاکائو را داخل کاسه ای بریزید و آب جوش را کم کم به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر نرم و یکدستی در بیاید.
    ۳. تخم مرغ ها و شکر دانه ریز را در کاسه ای بریزید و خوب بزنید تا کرم رنگ شود و حالت پفی پیدا نماید و وقتی با همزن روی آن خط می اندازید تا چند ثانیه رد آن باقی بماند. سپس مایه را به مخلوط کاکائو اضافه نمایید . در مرحله بعدی آرد را الک نموده و به مخلوط کیک اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
    ۴. مایع را داخل قالب کیک بریزید و سطح آن را صاف و یکنواخت نمایید. قالب کیک را داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت یک ساعت قرار دهید تا بپزد و پس از پخت , با فشار دست حالت ارتجاعی داشته باشد.
    ۵. بگذارید کیک برای چند دقیقه داخل قالب بماند تا خنک شود , سپس آن را بیرون آورده روی سینی مشبک فلزی انتقال دهید تا کاملا سرد شود . کاغذ روغنی را از کیک جدا نموده و کیک را از قد به ۳ لایه تقسیم نمایید.
    ۶. آب کنسرو انبه را جدا نمایید و انبه ها را خرد نموده و ۱/۴ آن را داخل مخلوط کن بریزید و پوره نمایید , بگذارید کاملا نرم شود . آرد ذرت را با ۳ قاشق غذاخوری آب انبه مخلوط نمایید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر نرم در بیاید . سپس پوره انبه را اضافه نمایید . مخلوط را داخل تابه کوچکی بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا پوره غلیظ شود . آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا خنک شود.
    ۷. باقی مانده انبه ها را خرد نمایید . خامه را بزنید و ۱/۴ آن را کنار بگذارید . باقی مانده خامه را به انبه ها بیافزایید و این مخلوط را مابین لایه های کیک بگذارید و آن ها را روی هم قرار دهید . کیک را داخل ظرف سرو بگذارید و مقدار خامه ای را که کنار گذاشته بودید , به دیواره کیک بمالید و شکلات ریز خرد شده را روی خامه های دیواره بریزید و فشار دهید . مابقی خامه را با کمک قیف دور تا دور لبه کیک گل بزنید و با بقیه پوره انبه , سطح روی کیک را تزیین نمایید.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.