• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , ترشیجات , سبک زندگی » طرز تهیه «ترشی باقلا سبز»
    کد خبر : 1888153

    طرز تهیه «ترشی باقلا سبز»

    طرز تهیه «ترشی باقلا سبز»Reviewed by Iranvij-2 on Aug 2Rating:  مواد لازم: باقلاسبز: ۵۰۰ گرم، سرکه سفید: ۳ پیمانه، سرکه سیب: یک پیمانه، ترخان: مقداری، سیر: چند حبه، گلپر و نمک و فلفل قرمز به عنوان ادویه: از هر کدام دو قاشق سوپخوری. باقلا‌ها را پوست بگیرید و در ظرف لعابی بریزید. سرکه‌ها روی باقلا…

    طرز تهیه «ترشی باقلا سبز»Reviewed by Iranvij-2 on Aug 2Rating:

    ۱۱۳

     مواد لازم:

    باقلاسبز: ۵۰۰ گرم، سرکه سفید: ۳ پیمانه، سرکه سیب: یک پیمانه، ترخان: مقداری، سیر: چند حبه، گلپر و نمک و فلفل قرمز به عنوان ادویه: از هر کدام دو قاشق سوپخوری.

    باقلا‌ها را پوست بگیرید و در ظرف لعابی بریزید. سرکه‌ها روی باقلا ریخته، با حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید یکی دو قل بزند. سپس ادویه ترشی را اضافه کنید و بعد از سرد شدن در ظرف مناسب ریخته، سیر و ترخان را هم به آن اضافه کنید. درِ ظرف ترشی را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید. این ترشی ۱۵ روز بعد کاملاً آماده مصرف است.
    چند نکته:
    می‌توانید باقلا‌ها را از پوست دوم نیز بیرون آورید، ولی اگر فقط می‌خواهید آن را در زمستان مصرف کنید بهتر است در پوست دوم بماند تا لیز نشود.
    سرکه سیب برای خوشمزه‌تر شدن این ترشی است؛ می‌توانید به جای آن از سرکه انگور یا بالزامیک هم استفاده کنید که البته رنگ ترشی را تیره می‌کند.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.