• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    کد خبر : 1872710

    کلوچه خانگی

    کلوچه خانگیReviewed by Iranvij-2 on Jul 1Rating:   مواد لازم: آرد: یک کیلو شیر ولرم: ۱.۵ لیوان روغن جامد: ۵ قاشق غذاخوری شکر: یک لیوان پودر مایه خمیر: یک قاشق غذاخوری نمک: نوک قاشق چایخوری طرز تهیه: شیر را گرم کنید. مایه خمیر را در چند قاشق شیر و یک قاشق شکر حل کنید و…

    کلوچه خانگیReviewed by Iranvij-2 on Jul 1Rating:

    ۲۷

     

    مواد لازم:
    آرد: یک کیلو
    شیر ولرم: ۱.۵ لیوان
    روغن جامد: ۵ قاشق غذاخوری
    شکر: یک لیوان
    پودر مایه خمیر: یک قاشق غذاخوری
    نمک: نوک قاشق چایخوری
    طرز تهیه:

    شیر را گرم کنید. مایه خمیر را در چند قاشق شیر و یک قاشق شکر حل کنید و در آن را ببندید و ۱۰ دقیقه به آن استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. بقیه شیر را در ظرف مناسبی بریزید و شکر و روغن و مایه خمیر را به شیر اضافه کنید و بعد آرد را کم‌کم افزوده و مخلوط کنید، تا جایی که خمیر به دست نچسبد. به این خمیر یک ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. روی سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را به قطر چند میلی‌متر باز کنید و با یک لیوان آن را قالب بزنید. می‌توانید از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و آن را با وردنه باز کنید و به همین ترتیب همه خمیر را آماده پخت کنید.
    یک عدد زرده تخم‌مرغ را با زعفران مخلوط کنید و با برس روی نان کلوچه‌ها بمالید و با کنجد تزئین کنید. سینی فر را با یک کاغذ روغنی بپوشانید و کلوچه‌‌ها را روی کاغذ روغنی بچینید و در فر از قبل گرم شده، با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید. بعد از پخت درآورده و با یک لیوان شیر میل کنید. این کلوچه را همچنین می‌توان بعد از آماده کردن، بدون فر و روی حرارت مستقیم و در روغن داغ سرخ کنید و روی آن شکر و دارچین بپاشید.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.