• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی » رول‌ های مرغی پنیری را از دست ندهید
    کد خبر : 1872707

    رول‌ های مرغی پنیری را از دست ندهید

    رول‌ های مرغی پنیری را از دست ندهیدReviewed by Iranvij-2 on Jul 1Rating:   مواد لازم برای ۴ نفر: ۲ عدد سینه مرغ خرد شده ۱ قاشق سوپخوری آرد ۳ /۱ پیمانه شیر ۵۰ گرم کره آب شده ۲ /۱ پیمانه پنیر گودای رنده شده ۲ /۱ پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده ۲ قاشق سوپخوری…

    رول‌ های مرغی پنیری را از دست ندهیدReviewed by Iranvij-2 on Jul 1Rating:

    ۲۶

     

    مواد لازم برای ۴ نفر:
    ۲ عدد سینه مرغ خرد شده
    ۱ قاشق سوپخوری آرد
    ۳ /۱ پیمانه شیر
    ۵۰ گرم کره آب شده
    ۲ /۱ پیمانه پنیر گودای رنده شده
    ۲ /۱ پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده
    ۲ قاشق سوپخوری پیازچه خرد شده
    ۱ قاشق چای خوری پودر کاری
    ۱۵-۱۰ عدد خمیر پیراشکی
    به میزان لازم نمک و فلفل

    طرز تهیه:

    ۱. در یک تابه مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید؛ سپس تکه‌های مرغ را داخل آن کمی سرخ کنید تا طلایی شوند. آرد را با شیر مخلوط کنید، سپس آن را داخل تابه بریزید. پودر کاری، پیازچه خرد شده و مقداری نمک و فلفل هم اضافه کرده، مواد را به‌خوبی با هم مخلوط کنید. حال صبر کنید تا سس مرغ کاملا غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

    ۲. فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. خمیرهای پیراشکی را به‌صورت مثلث‌های بزرگ برش دهید. خمیر را از نانوایی هم می‌توانید تهیه کنید. مقداری از مواد را روی قسمت بالای مثلث قرار دهید. مقداری از پنیر گودا و موتزارلا هم روی مواد قرار دهید. حالا خمیر را به‌آرامی لوله کنید.

    ۳. رول‌ها را داخل سینی فر که قبلا کمی چرب کرده‌اید بچینید و سینی را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا رول‌های شما آماده شود؛ سپس آنها را سرو کنید.
    فوت و فن

    بهتر است مرغ ها را ریز خرد کنید تا رول های شما زیبا تر شوند.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.