• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , سبک زندگی » طرز تهیه نان شکم پر
    کد خبر : 1872207

    طرز تهیه نان شکم پر

    طرز تهیه نان شکم پرReviewed by Iranvij-2 on Jun 30Rating: مواد لازم: گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم، رب گوجه: یک قاشق غذاخوری‌، نمک و فلفل: به میزان لازم،‌ قارچ خرد‌شده: ۴ تا ۵ عدد،‌ جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری،‌ پیازداغ: ۲ قاشق غذا‌خوری، روغن: یک قاشق غذاخوری،‌ زرده‌تخم‌مرغ: یک عدد،‌ کره آب شده: ۲ قاشق…

    طرز تهیه نان شکم پرReviewed by Iranvij-2 on Jun 30Rating:

    مواد لازم: گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم، رب گوجه: یک قاشق غذاخوری‌، نمک و فلفل: به میزان لازم،‌ قارچ خرد‌شده: ۴ تا ۵ عدد،‌ جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری،‌ پیازداغ: ۲ قاشق غذا‌خوری، روغن: یک قاشق غذاخوری،‌ زرده‌تخم‌مرغ: یک عدد،‌ کره آب شده: ۲ قاشق و ذرت و نخود پخته شده نصف فنجان

    ۵۰

    با استفاده از خمیر جادویی یک نوع نان شکم پر تهیه کنید.
    مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی:
    آرد: ۲ لیوان، خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری، تخم‌مرغ: یک‌عدد، روغن: ۴ قاشق، نمک: یک چهارم قاشق چایخوری، شکر: یک قاشق مرباخوری و شیر یا آب ولرم: یک لیوان سر خالی
    طرز تهیه خمیر جادویی:
    پودر خمیر مایه و شکر را با چند قاشق شیر گرم مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و پف کند.
    سپس بقیه شکر، نمک، تخم‌مرغ و روغن را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. خمیر مایه آماده شده را با مقداری آرد مخلوط کنید و به مواد خمیر اضافه کنید.
    آرد را کم‌کم اضافه کنید و با دست خمیر را مخلوط و ورز دهید. خمیر را درون پاکت پلاستیکی بگذارید و یک‌ونیم ساعت به آن استراحت دهید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود.
    این خمیر را می‌توانید تا چند روز در یخچال نگه دارید و چون سبک و لطیف است می‌توان با آن انواع غذا‌ها مانند پیراشکی، نان پیتزا، نان شکم‌پر، انواع کلوچه و نان فانتزی تهیه کنید.
    به همین دلیل به آن خمیر همه‌کاره یا خمیر جادویی می‌گویند.
    طرز تهیه نان شکم پر:
    پیازداغ را در ماهیتابه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید و گوشت را در آن تفت دهید. بعد به ترتیب رب‌گوجه، قارچ، ذرت، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و مخلوط کنید.
    از خمیر جادویی دو تکه به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف را آرد بپاشید و با وردنه خمیرها را جدا به قطر چند میلی‌متر باز کنید و کف یک قالب را کمی چرب کنید و یکی از خمیر‌های باز شده را کف قالب جای دهید.
    مواد سرخ شده را روی سطح آن بریزید و خمیر باز شده دیگر را روی مواد پهن کنید و اطراف دو لایه خمیر‌ها را با دست به هم بچسبانید و کره آب شده را روی آن بریزید و با زرده تخم‌مرغ و کنجد روی آن را کاملا بپوشانید.
    فر را از قبل گرم کنید و قالب را در فر قرار دهید. حرارت لازم ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد و مدت زمان پخت نیم ساعت است.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.