• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , سبک زندگی , کباب ها » طرز تهیه کباب ترکی
    کد خبر : 1872121

    طرز تهیه کباب ترکی

    طرز تهیه کباب ترکیReviewed by Iranvij-2 on Jun 29Rating: مواد لازم: گوشت مغز ران گوساله یا گوسفند: ۷۰۰ گرم ، پیاز: یک عدد بزرگ، روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری، گوجه فرنگی: ۵ تا ۶ عدد، فلفل کبابی: ۴ عدد، نمک و آویشن و فلفل و روغن مایع: به میزان لازم، پودر سیر: یک قاشق چایخوری، سیر:…

    طرز تهیه کباب ترکیReviewed by Iranvij-2 on Jun 29Rating:

    مواد لازم:

    گوشت مغز ران گوساله یا گوسفند: ۷۰۰ گرم ، پیاز: یک عدد بزرگ، روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری، گوجه فرنگی: ۵ تا ۶ عدد، فلفل کبابی: ۴ عدد، نمک و آویشن و فلفل و روغن مایع: به میزان لازم، پودر سیر: یک قاشق چایخوری، سیر: ۴ حبه

    ۲۷

    طرز تهیه: ابتدا گوجه‌ها، پیاز، سیر و ۲ عدد از فلفل‌ها را رنده کنید. پودر سیر و آویشن و فلفل و روغن زیتون را به آنها اضافه کرده و کنار بگذارید. این سس را برای طعم‌دار کردن گوشت استفاده کنید.
    گوشت را شسته و برش‌های نازک و ورقه‌ای بزنید. این برش‌ها را به اندازه ۱۰ تا ۱۵ سانتی‌متر آماده کنید و در سس گذاشته و به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید. با این روش هم گوشت طعم‌دار شده و هم ترد می‌شود.
    بعد آنها را لایه‌لایه روی ورق آلومینیوم چیده و به‌صورت رول شده، بپیچید و در فریزر گذاشته تا کاملا یخ بزند و فرم گرفته شود و بعد از فریز در آورید و آن را برش عرضی بزنید و مانند رولت حلقه حلقه ببرید و در روغن داغ سرخ کنید. گوشت‌های سرخ شده را درون نان باگت بریزید و مقداری خیار شور و پیاز برش داده شده و گوجه فرنگی و فلفل برش داده شده و سس کچاپ روی آنها بریزید و میل نمایید.
    دقت کنید نمک را در مرحله آخر به مواد بپاشید. وجود نمک از ابتدا، موجب سفت شدن و دیر پز شدن گوشت می‌شود. همچنین می‌توانید مواد سس را بعد از بیرون آوردن گوشت بجوشانید و به جای سس کچاپ از آن استفاده کنید.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.