• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی مدرن , سبک زندگی » بیف استروگانف، غذایی خوشمزه!
    کد خبر : 1871667

    بیف استروگانف، غذایی خوشمزه!

    بیف استروگانف، غذایی خوشمزه!Reviewed by Iranvij-2 on Jun 28Rating: زمان آماده سازی و پخت مجموعاً: یک ساعت… مواد لازم برای ۳ نفر: گوشت گاو خرد شده در قطعات کوچک ….. زمان آماده سازی و پخت مجموعاً: یک ساعت مواد لازم برای ۳ نفر: • ۵۰۰ گرم گوشت گاو خرد شده در قطعات کوچک • ۱…

    بیف استروگانف، غذایی خوشمزه!Reviewed by Iranvij-2 on Jun 28Rating:

    زمان آماده سازی و پخت مجموعاً: یک ساعت… مواد لازم برای ۳ نفر: گوشت گاو خرد شده در قطعات کوچک …..

    ۱۴

    زمان آماده سازی و پخت مجموعاً: یک ساعت

    مواد لازم برای ۳ نفر:

    • ۵۰۰ گرم گوشت گاو خرد شده در قطعات کوچک
    • ۱ عدد پیاز متوسط

    • ۱ قاشق سوپخوری کره

    • ۱ قاشق سوپخوری روغن

    • ۲۵۰ گرم قارچ

    • ۱ قاشق سوپخوری جعفری خرد شده

    • ۲۰۰ گرم سیب زمینی سرخ کرده

    مواد لازم برای سس:

    • ۲ قاشق سوپخوری کره

    • ۳ قاشق سوپخوری خامه پرچرب

    • ۲ قاشق سوپخوری آرد سفید

    • سه چهارم پیمانه شیر

    • نمک

    • فلفل

    طرز تهیه:

    ۱- قارچ ها را خرد کرده و با مقداری نمک در کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

    ۲- همزمان پیاز خرد شده را هم در ماهی تابه دیگری سرخ کنید.

    ۳- گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید.

    ۴- مقداری آب، نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و بگذارید تا گوشت به مدت ۴۵ دقیقه کاملاً بپزد و کمی حرارت را نیز زیاد کنید.

    ۵- برای آماده کردن سس، در یک تابه دیگر، کره را آب کرده و آرد را اضافه کنید و سپس مخلوط کنید تا روان شود. سپس شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و حرارت را بالا برده تا بجوش بیاید. بعد از یک دقیقه تابه را از روی گاز بردارید و خامه را اضافه کنید تا کامل مخلوط شود.

    ۶- سس، گوشت و قارچ را با هم مخلوط کنید.

    ۷- غذا آماده است، برای سرو کردن در کنار آن از سیب زمینی و جعفری نیز استفاده کنید.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.