• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , سبک زندگی , شیرینی ها » آموزش تهیه کلمپه کرمان شیرینی مخصوص کرمانی ها ·
    کد خبر : 1871132

    آموزش تهیه کلمپه کرمان شیرینی مخصوص کرمانی ها ·

    آموزش تهیه کلمپه کرمان شیرینی مخصوص کرمانی ها ·Reviewed by Iranvij-2 on Jun 26Rating:   مواد لازم کلمپه کرمان روغن جامد ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم) آرد ½ ۲ پیمانه (۲۶۰ گرم) زرده تخم مرغ۱ عدد (معادل ۲۰ گرم) شیر⅓ پیمانه (۵۴ میلی لینر) بیکینگ پودر¼ قاشق چایخوری مواد لازم برای داخل شیرینی خرما۲۵۰ گرم روغن¼…

    آموزش تهیه کلمپه کرمان شیرینی مخصوص کرمانی ها ·Reviewed by Iranvij-2 on Jun 26Rating:

    ۱۸

     

    مواد لازم کلمپه کرمان
    روغن جامد ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)
    آرد ½ ۲ پیمانه (۲۶۰ گرم)
    زرده تخم مرغ۱ عدد (معادل ۲۰ گرم)
    شیر⅓ پیمانه (۵۴ میلی لینر)
    بیکینگ پودر¼ قاشق چایخوری
    مواد لازم برای داخل شیرینی
    خرما۲۵۰ گرم
    روغن¼ پیمانه (۳۸ گرم)
    گلابکمی
    طرز تهیه کلمپه کرمان
    روغن جامد را روی حرارت می گذاریم تا آب شود و سپس آرد را داخل آن حل می کنیم.
    زرده تخم مرغ را با همزن برقی خوب می زنیم و شیر را با آن حل می کنیم و سپس به مخلوط، روغن و آرد اضافه می کنیم. بیکینگ پودر را هم به بقیه مواد اضافه نمایید و مخلوط کنید. خمیر را خوب ورز می دهیم تا لطیف شده و به دست نچسبد و می گذاریم یک ساعت بماند تا ور آید.
    خرما ها را پوست می کنیم و له می کنیم و با گلاب در روغن روی حرارت می گذاریم تا نرم و لطیف شود.
    پس از اینکه خمیر ور آمد، آن را با وردنه صاف می کنیم و با قالب دایره قالب می زنیم. در یک دایره خمیری مقداری از مخلوط خرما می ریزیم و دایره خمیری دیگر که خالی است را روی آن قرار می دهیم. لبه های آنها را فشار می دهیم که به هم بچسبند و مانند قطاب می پیچیم.
    تمام خمیر را به این صورت آماده می کنیم و اگر بخواهیم می توانیم روی آن را با مهر های مخصوص این شیرینی نقش بیندازیم. سپس داخل فر دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد که از قبل گرم شده به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.