• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , بهداشت و سلامت , تغذیه » ماجرای عسل‌های سرطانزا چیست؟
    کد خبر : 1869324

    ماجرای عسل‌های سرطانزا چیست؟

    ماجرای عسل‌های سرطانزا چیست؟Reviewed by Iranvij-1 on Jun 21Rating: مدیر کل دامپزشکی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه اچ ام اف ماده ای است که در عسل تازه نباید وجود داشته باشد، گفت: اچ ام اف نباید در عسل طبیعی وجود داشته باشد و اگر هم باشد حد استاندارد آن بین ۱۵ تا ۲۰ درجه است. امیر…

    ماجرای عسل‌های سرطانزا چیست؟Reviewed by Iranvij-1 on Jun 21Rating:

    ۶۵

    مدیر کل دامپزشکی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه اچ ام اف ماده ای است که در عسل تازه نباید وجود داشته باشد، گفت: اچ ام اف نباید در عسل طبیعی وجود داشته باشد و اگر هم باشد حد استاندارد آن بین ۱۵ تا ۲۰ درجه است.
    امیر حسین بهداد اظهار کرد: هر چقدر ph عسل متفاوت باشد و در محیط بسیار گرم و با حرارت بالا نگهداری شود اچ ام اف آن بالاتر رفته و حتی از حد مجاز فراتر می رود.

    وی افزود: در صورتی که اچ ام اف عسل از ۳۰ درجه بالاتر رود به ماده ای خطرناک و سرطانزا تبدیل می شود که دیگر قابلیت استفاده نخواهد داشت.

    وی با بیان اینکه در اوایل سال ۹۴ در یکی از کارگاه های بسته بندی عسل در تبریز، عسل هایی با اچ ام اف بسیار بالا در حجم زیاد یافت شد، تاکید کرد: این عسل ها پس از آزمایشات انجام گرفته حتی برای مصارف صنعتی نیز مجاز تشخصی داده نشده و کلا از چرخه مصرف در استان خارج شدند.

    بهداد با بیان اینکه عسل ماده ای است که بلافاصله پس از تولید باید مصرف شود، خاطرنشان کرد: برای اجتناب از بالا رفتن اچ ام اف و در نهایت تبدیل عسل به ماده ای سرطانزا، باید در محیطی متعادل و به دور از حرارت بالا نگهداری شوند.
    منبع: ایسنا

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.