• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , آشپزی , خوراک های ماه مبارک رمضان , سبک زندگی » کوکوی اسفناج برای افطار بیماران دیابتی
    کد خبر : 1867509

    کوکوی اسفناج برای افطار بیماران دیابتی

    کوکوی اسفناج برای افطار بیماران دیابتیReviewed by Iranvij-1 on Jun 15Rating: اگر از دیابتی هایی هستید که به توصیه پزشک میتوانید روزه بگیرید در این بخش برای افطار شما رسپی مخصوصی را آموزش می دهیم   مواد لازم : روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم تره فرنگی ۲ عدد اسفناج تازه ۱۷۵ گرم…

    کوکوی اسفناج برای افطار بیماران دیابتیReviewed by Iranvij-1 on Jun 15Rating:

    اگر از دیابتی هایی هستید که به توصیه پزشک میتوانید روزه بگیرید در این بخش برای افطار شما رسپی مخصوصی را آموزش می دهیم

     

    ۱۴

    مواد لازم :
    روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم
    تره فرنگی ۲ عدد
    اسفناج تازه ۱۷۵ گرم
    تخم مرغ ۵ عدد
    پیازچه ۴ عدد
    سبزی کوکو ۱۵۰ گرم(حدود ۳ مشت)
    گردو ۲۰ گرم
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    توجه : سبزی کوکو شامل گشنیز، جعفری، شوید، تره، پیازچه و کمی نعنا می باشد.

    طرز تهیه :
    تره فرنگی و اسفناج را خرد می کنیم .
    پیازچه را نیز ساطوری می کنیم .کمی روغن (حدود ۱ قاشق) را در ماهی تابه می ریزیم تا داغ شود.
    تره فرنگی های خرد شده را کمی در روغن تفت می دهیم.
    سپس اسفناج خرد شده را به آن می افزاییم و می گذاریم روی حرارت متوسط ۳ دقیقه بماند تا اینکه کمی نرم شود.
    تخم مرغ ها را هم زده و اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و سبزی کوکو را به آن می افزاییم.
    سپس نمک، فلفل، گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم.
    مواد را در ماهیتابه دارای روغن داغ ( روغن حدود ۳ قاشق غذاخوری ) می ریزیم.
    درب ماهیتابه را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد.
    بعد آن را پشت رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

    منبع : سیمرغ

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.