• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , بهداشت و سلامت , تغذیه , مطالب برگزیده سایت » زولبیا وبامیه، بدترین نوع شیرینی
    کد خبر : 1866495

    زولبیا وبامیه، بدترین نوع شیرینی

    زولبیا وبامیه، بدترین نوع شیرینیReviewed by Iranvij-1 on Jun 12Rating: مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: زولبیا و بامیه از لحاظ ضرر برای سلامتی، بدترین نوع شیرینی به شمار می‌آیند به گونه‌ای که حتی شیرینی خامه‌ای، یک درجه از این شیرینی‌ها بهتر است. دکتر احمدرضا درستی افزود: برای خوشمزه شدن زولبیا و بامیه،…

    زولبیا وبامیه، بدترین نوع شیرینیReviewed by Iranvij-1 on Jun 12Rating:

    ۶۰

    مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: زولبیا و بامیه از لحاظ ضرر برای سلامتی، بدترین نوع شیرینی به شمار می‌آیند به گونه‌ای که حتی شیرینی خامه‌ای، یک درجه از این شیرینی‌ها بهتر است.
    دکتر احمدرضا درستی افزود: برای خوشمزه شدن زولبیا و بامیه، مقدار زیادی روغن و شکر به آن اضافه می کنند؛ نشاسته در روغن، سرخ و سپس در شکر غلیظ گذاشته می شود.
    وی خاطرنشان کرد: این شیرینی ها، بدون انرژی تغذیه ای هستند و اصطلاحا انرژی پوک دارند؛ همچنین چاقی و سیری کاذب ایجاد می کنند؛ به همین علت است که سر سفره افطار باید از مصرف غذاهای خیلی چرب یا خیلی شیرین مانند زولبیا و بامیه پرهیز کرد.
    مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: روزه دار با مصرف زولبیا و بامیه در زمان افطار، اشتهایش به اصطلاح کور می شود و دیگر مواد غذایی لازم را نمی خورد؛ این در حالی است که روزه دار می تواند به جای استفاده از این شیرینی ها، خوراکی های سالمی همچون شیر و سبزی را مصرف کند.
    زولبیا و بامیه در زمان کوتاهی میزان زیادی کالری، چربی و قند را وارد بدن می‌کند بطوریکه جذب قند زولبیا و بامیه به علت داشتن چربی زیاد، ۲ تا سه ساعت طول می‌کشد.
    این شیرینی ها را نباید از دستفروش ها خرید و همچنین باید عطر، طعم مناسب و رنگ مناسبی داشته باشند؛ضمن اینکه آثار ذرات سوخته شده روی آنها نباشد.

    منبع : ایرنا

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.