• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » شیرینی ها » طرز تهیه بادام سوخته
    کد خبر : 186542

    طرز تهیه بادام سوخته

    طرز تهیه بادام سوختهReviewed by Farnaz on Dec 4Rating: بادام سوخته مواد لازم : 1-بادام                                       نیم کیلو 2-شکر                                       750گرم طرز تهیه: بادام وشکر را مخلوط کرده در ظرفی می ریزیم 2 تا 3 قاشق سوپخوری آب داخل آن می نمائیم روی آتش می گذاریم گاهی بهم میزنیم تا ذرات شکر آب شده کمی طلائی گردد…

    طرز تهیه بادام سوختهReviewed by Farnaz on Dec 4Rating:

    بادام سوخته

    مواد لازم :
    1-بادام                                       نیم کیلو

    2-شکر                                       750گرم

    طرز تهیه:

    بادام وشکر را مخلوط کرده در ظرفی می ریزیم 2 تا 3 قاشق سوپخوری آب داخل آن می نمائیم روی آتش می گذاریم گاهی بهم میزنیم تا ذرات شکر آب شده کمی طلائی گردد بعد بادام و شکر را روی غربال می ریزیم می گذاریم سرد شود و دست می مالیم تا حتی المقدور شکر از بادام جدا گردد

    بعد شکر را در ظرفی میریزیم دوباره روی آتش می گذاریم تا ذرات شکر آب شده کاملاً طلائی گردد و بشکل کارامل ( شکر سوخته ) در آید بادام را در شکر کارامل شده می ریزیم بهم می زنیم تا بادام و شکر کارامل شده مخلوط شود بعد ته سینی مسی را کمی چرب می کنیم و بادام سوخته را در سینی می ریزیم و با قاشق بادام ها را از هم جدا می نمائیم  می گذاریم کاملاً سرد شود . بادام سوخته برای اینکه  براحتی از ظرف جدا شود بهتر است آن را روی غربال بریزیم و بعد از سرد شدن از روی غربال جدا می نمائیم و در ظرف قرار دهیم .

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.