• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آش ها » تهیه غذای محلی تبریز آش شیله عدس
    کد خبر : 1859104

    تهیه غذای محلی تبریز آش شیله عدس

    آش شیله عدس یکی از انواع مختلف آش‌های محلی تبریزی‌ها است.

    تهیه غذای محلی تبریز آش شیله عدسReviewed by Aryan on Aug 8Rating:
    آش شیله عدس

    آش شیله عدس

    مواد لازم:

    پیاز متوسط نگینی شده: ۲ عدد

    آب مرغ: ۲ لیوان

    آب: ۲ لیوان

    عدس: ۲ پیمانه

    برنج: نصف پیمانه

    بلغور گندم (یارما): نصف پیمانه

    گوجه فرنگی درشت رنده شده: ۴ عدد

    تره ریز شده: یک پیمانه

    پیازچه ریزشده: ۲ پیمانه

    طرز تهیه:

    عدس، برنج و بلغور گندم را از دو ساعت قبل خیس می‌کنیم.

    پیازها را با کمی زردچوبه سرخ کنید بعد آب مرغ و آب را اضافه کنید و عدس را درون آن بریزید نیم پز شود.

    وقتی عدس نیم پز شد برنج و بلغور را هم به آن اضافه کنید.

    بگذارید شیله با شعله ملایم بپزد تا برنج بشکفد بعد سبزی‌ها و گوجه پوره شده را اضافه کنید تا بپزد و حسابی جا بیفتد.

    نکته ۱: می‌توان بجای آب مرغ از ۴ عدد گالینابلانکای مرغ هم استفاده کردکه خوشمزه می‌شود (به این صورت که ۴ تا عصاره را با ۶ لیوان آب جوش حل کرد اما داخل آن دیگر آب نریزید.)

    نکته۲:به دلخواه می‌توانید یک قاشق رب هم اضافه کنید تا خوش رنگ‌تر شود.

    نکته۳:حین پخت مدام آش را هم بزنید چون بلغور زود ته می‌گیرد.

    نکته ۴:حین پخت هر وقت حس کردید آش سفت شده، یک لیوان آب اضافه کنید.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.