• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » پلو و چلو » طرز تهیه دم پخت باقالی
    کد خبر : 1855134

    دمپختک خوراک خوشمزه ایرانی

    طرز تهیه دم پخت باقالی

    طرز تهیه دم پخت باقالیReviewed by Farnaz on Feb 10Rating: دم پخت باقالی برای ۳ نفر زمان آماده سازی: ۴۵ دقیقه زمان پخت : ۶۰ دقیقه مواد لازم: برنج ۴۰۰ گرم زرد چوبه ۱ قاشق غذا خوری باقالا زرد خشک ۲ پیمانه پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ کره، روغن، نمک، فلفل به مقدار دلخواه…

    طرز تهیه دم پخت باقالیReviewed by Farnaz on Feb 10Rating:

    دم پخت باقالی

    دم پخت باقالی

    دم پخت باقالی

    برای ۳ نفر

    زمان آماده سازی: ۴۵ دقیقه

    زمان پخت : ۶۰ دقیقه

    مواد لازم:

    برنج ۴۰۰ گرم

    زرد چوبه ۱ قاشق غذا خوری

    باقالا زرد خشک ۲ پیمانه

    پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ

    کره، روغن، نمک، فلفل به مقدار دلخواه

    دستور تهیه:

    ابتدا برنج ها را کمی شسته و می­گذاریم در آب بمانند، باقالاها را با مقدار کمی روغن و زردچوبه می­گذاریم کمی تفت بخورد حدود ۳ لیوان آب اضافه می­کنیم و می­ گذاریم کمی بپزد، پیاز های خرد شده را جداگانه با مقداری نمک سرخ می­کنیم، برنج را در قابلمه باقلا ریخته و کره و روغن را اضافه می­کنیم و می­گذاریم دم بکشد و سپس با پیاز سرخ شده آن را سرو می­کنیم.
    سر آشپز: پدرام پور صفوی

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.