• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » اخبار » روش تهیه تصویری کوفته شبت باقلا
    کد خبر : 1852466

    آشنایی با روش تهیه کوفته شبت باقلا با تزئین‌های زیبا

    روش تهیه تصویری کوفته شبت باقلا

    روش تهیه تصویری کوفته شبت باقلاReviewed by Farnaz on Aug 30Rating: دستور پخت کوفته شبت باقلا نصف فنجان برنج را حدود یک ساعت خیس می‌کنیم سپس آن را در آب جوش ریخته تا نیم‌پز شود. بعد یک فنجان باقلا را به آن اضافه کرده تا برنج و باقلا پخته شود. سپس آن‌ها را آبکش می‌کنیم….

    روش تهیه تصویری کوفته شبت باقلاReviewed by Farnaz on Aug 30Rating:

    دستور پخت کوفته شبت باقلا

    کوفته

    نصف فنجان برنج را حدود یک ساعت خیس می‌کنیم سپس آن را در آب جوش ریخته تا نیم‌پز شود. بعد یک فنجان باقلا را به آن اضافه کرده تا برنج و باقلا پخته شود. سپس آن‌ها را آبکش می‌کنیم.

    مواد لازم برای کوفته شبت باقلا

    باقلا (باقالی)                     یک فنجان

    آرد برنج                             دو قاشق غذاخوری

    شبت (شوید) خردشده      دو فنجان

    گوشت چرخ‌کرده                دو فنجان

    رب گوجه‌فرنگی                  یک الی دو قاشق غذاخوری

    نمک، فلفل و زردچوبه         به میزان لازم

    روغن                                 یک فنجان

    آلو بخارا                              بیست عدد

    تخم‌مرغ                             دو عدد

    برنج                                   نصف فنجان

    پیاز                                    دو عدد

    با این مقدار مواد لازم به اندازه 14 عدد از کوفته شبت باقلا کوچک خواهیم داشت.
    مواد لازم:
    دو فنجان شبت خردکرده جمعاً معادل 100 گرم؛ معادل 200 الی 250 گرم شبت پاک نکرده. دو عدد تخم‌مرغ

    کوفته کوفته

    یک فنجان باقلا خردکرده معادل 100 گرم. یک فنجان روغن (معادل 100 گرم).

    کوفته کوفته

    دو عدد پیاز متوسط (معادل 200 گرم). یک الی دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی (معادل 40 تا 80 گرم).

    کوفته کوفته

    نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم. نصف فنجان برنج معادل 60 گرم.

    کوفته کوفته

    بیست عدد آلو بخارا (تقریباً معادل 100 گرم)، دو فنجان گوشت چرخ‌کرده (تقریباً معادل 250 گرم)

    کوفته کوفته

    دو قاشق غذاخوری آرد برنج (تقریباً معادل 30 گرم)

    کوفته

    طرز تهیه کوفته شبت باقلا

    نصف فنجان برنج را حدود یک ساعت خیس می‌کنیم سپس آن را در آب جوش ریخته تا نیم پز شود. بعد یک فنجان باقلا را به آن اضافه کرده تا برنج و باقلا پخته شود. سپس آن‌ها را آبکش می‌کنیم.

    کوفته

    یک عدد پیاز رنده شده، دو عدد تخم‌مرغ، دو فنجان شبت خردکرده، برنج و باقلا پخته‌شده، دو فنجان گوشت چرخ‌کرده، دو قاشق آرد برنج و کمی نمک یا فلفل را با هم مخلوط کرده، ورز می‌دهیم تا مایه کوفته آماده شود.

    کوفته

    با مایه کوفته 14 الی 15 عدد کوفته قلقلی کوچک درست می‌کنیم. وسط هر کوفته قلقلی یک عدد آلو قرار می‌دهیم.

    کوفته

    یک عدد پیاز را با یک فنجان روغن سرخ می‌کنیم سپس کمی زردچوبه، نمک و یک الی دو قاشق رب گوجه اضافه کرده، تفت می‌دهیم. سپس 4 لیوان آب و آلوهای باقیمانده را اضافه کرده تا به جوش آید.

    کوفته

    کوفته قلقلی‌ها را درون آب در حال جوش قرار می‌دهیم و در ظرف را می‌گذاریم تا کوفته‌ها یکی دو ساعت با شعله کم بپزد و به روغن بیفتد.

    کوفته

    کوفته شبت باقلا آماده می‌باشد. آن را در ظرف می‌کشیم.  نوش جان

    کوفته شبت باقلا

    تزئین کوفته شبت باقلا

    تزئین با نخودفرنگی، سس گوجه و ماست کیسه‌ای

    کوفته

    تزئین با سس گوجه و نخودفرنگی

    تزیین کوفته

    تزئین با سس گوجه‌فرنگی

    تزیین کوفته

    کالری موجود در کوفته شبت باقلا (شوید باقالی)
    مقدار کالری موجود در کل این غذا 2570 کیلوکالری می‌باشد.  مقدار کالری موجود در یک کوفته کوچک 180 کیلوکالری می‌باشد.

    منبع: تبیان
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.