• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » دسرها » طرز تهیه پاناکوتا با سس توت فرنگی
    کد خبر : 1850647

    طرز تهیه پاناکوتا با سس توت فرنگی

    طرز تهیه پاناکوتا با سس توت فرنگیReviewed by Farnaz on Jun 14Rating: پاناکوتا با سس توت فرنگی   مواد لازم: پودر ژلاتین 4 ق م شیر 250 میلی لیتر وانیل یک چهارم ق چ شکر 4 ق غ خامه ی صبحانه 200گرم مواد لازم جهت تهیه ی سس توت فرنگی: توت فرنگی 200 گرم شکر…

    طرز تهیه پاناکوتا با سس توت فرنگیReviewed by Farnaz on Jun 14Rating:

    پاناکوتا با سس توت فرنگی

     

    Panna Cotta with strawberry sauce


    مواد لازم:


    پودر ژلاتین 4 ق م شیر 250 میلی لیتر
    وانیل یک چهارم ق چ شکر 4 ق غ
    خامه ی صبحانه 200گرم
    مواد لازم جهت تهیه ی سس توت فرنگی:
    توت فرنگی 200 گرم شکر 3 ق غ
    نشاسته ذرت 2 ق م


    طرز تهیه:


    پودر ژلاتین را همراه با نیمی از شیر روی حرارت غیر مستقیم بخار آب (کتری)بن ماری کنید.بقیه ی شیر را همراه با خامه و شکر روی حرارت ملایم قرار دهید تا جوش ریز بزند در همین زمان از روی حرارت بردارید نباید قل بخورد.وانیل را نیز در همین مرحله اضافه کنید.مخلوط شیر و پودر ژلاتین را به این مخلوط اضافه کنید هم بزنید تا یک دست شود.این مواد را در گیلاس بریزید اجازه دهید 2 ساعت در یخچال قرار گیرد تا بسته شود.برای تهیه ی سس توت فرنگی توت فرنگی وشکر را داخل مخلوط کن بریزید تا پوره شود سپس به همراه نشاسته ذرت روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود.وبعد روی دسر بریزید و دوباره داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود. میتوانید ابتدا سس را بریزید و بعد دسر را روی آن بدهید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.در آخر پاناکوتا را با توت فرنگی دو نیم کرده وبرگ نعنا تزئین کنید.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.