• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » اخبار , تغذیه , گوناگون » واقعیت‌هایی تلخ در مورد “چای شیرین”
    کد خبر : 1846390

    واقعیت‌هایی تلخ در مورد "چای شیرین"

    واقعیت‌هایی تلخ در مورد “چای شیرین”

    درست است که چای شیرین در وعده صبحانه مزه خوب و دلچسبی دارد اما شکر برای مغزتان مفید نیست و سلامت شما را تهدید می کند.

    واقعیت‌هایی تلخ در مورد "چای شیرین"Reviewed by Farnaz on Feb 8Rating:

    شکر همراه با چای می تواند سلامت دندان ها و کبد را به خطر بیاندازد و وزن را بالا ببرد. 

     
    بررسی ها نشان می دهند مصرف مداوم شکر در وعده صبحانه روی عملکرد مغز هم تاثیر گذاشته و کارایی آن را کاهش می دهد و دانشمندان در این زمینه پژوهش های مختلفی را انجام داده اند. 
     
    گفتنی است آن دسته از رژیم های غذایی که فقط شامل قند و “فروکتوز” هستند فعالیت های مغز را تحت تاثیر قرار می دهند چون توانایی انسولین را برای کمک به سلول های مغز مختل می کند. 
     
    قند فروکتوز در میوه ها نیز یافت می شود اما قند آن برای بدن مشکل زا نیست و مشکل زمانی ایجاد می شود که شکر همراه با نوشیدنی های داغ به ویژه در وعده صبحانه مصرف شود و متخصصان توصیه می کنند برای سلامت تان مصرف شکر را محدود کنید و به جای آن از “اسید های چرب امگا 3” در وعده صبحانه استفاده کنید زیرا مصرفشان باعث افزایش هوش و حواس می شود.
    منبع: باشگاه خبرنگاران
    کلیدواژه ها :
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.