• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » خواص خوراکی ها » فواید سبزیجات معطر
    کد خبر : 1824425

    شوید، جعفری، آویشن، گشنیز! فقط کافی است یک دسته از این سبزیجات معطر وارد خانه شود تا فضا را پر از عطر خود کند...

    فواید سبزیجات معطر

    فواید سبزیجات معطرReviewed by Farnaz on Jun 2Rating: خوشبختانه ما ایرانی‌ها نه تنها از سبزیجات معطر برای تهیه‌ی غذاهایی مانند دلمه، آش و همچنین برای تزیین غذا استفاده می‌کنیم بلکه سبزی خوردن نیز پای ثابت سفره‌هایمان است. این گونه است که هم می‌شود از عطر و طعم آن‌ها لذت برد و هم از خواص بی…

    فواید سبزیجات معطرReviewed by Farnaz on Jun 2Rating:

    خوشبختانه ما ایرانی‌ها نه تنها از سبزیجات معطر برای تهیه‌ی غذاهایی مانند دلمه، آش و همچنین برای تزیین غذا استفاده می‌کنیم بلکه سبزی خوردن نیز پای ثابت سفره‌هایمان است. این گونه است که هم می‌شود از عطر و طعم آن‌ها لذت برد و هم از خواص بی شمارشان. در این مقاله گوشه‌ای از این خواص را مرور می‌کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.

     سبزی خوردن

    شوید: دوست شب‌های بی‌خوابی

    شوید

    شوید یکی از سبزیجات معطر پرطرفدار است که اتفاقاً خواص فوق‌العاده‌ای دارد. اطبای مصری سال‌ها پیش از این سبزی به عنوان دارو استفاده می‌کرده‌اند. باید بدانید که شوید برای درمان مشکلات معده(به خصوص بی اشتهایی) و همچنین برای رفع اختلالات خواب‌ فوق‌العاده است.

    حتماً شوید را وارد برنامه‌ی غذایی‌تان بکنید. چه به صورت سبزی خوردن و چه در داخل غذاها. تخم شوید را برای درمان بی اشتهایی مصرف کنید. کنار خوراک‌هایی مانند ماهی یا مرغ شوید بگذارید. می‌توانید داخل سس نیز شوید خرد شده بریزید. اگر به دنبال یک پیش غذای سریع و خوشمزه می‌گردید دو قاشق غذاخوری ماست را با یک قاشق خردل و سه قاشق غذاخوری شوید خرد شده مخلوط کنید. دو عدد خیار را نگینی خرد کرده و به آن اضافه کنید. نمک بزنید و میل کنید.

     
    گشنیز: گیاهی تقویت کننده

    گشنیز

    نگاهی به برگ‌های نازک و ظریف گشنیز بیندازید. عطر گشنیز هوش از سر آدم می‌برد. باید بدانید که این سبزی معطر اشتهاآور است و برای تقویت دستگاه گوارش فوق‌العاده عمل می‌کند. گشنیز تازه به همراه زیره یا ادویه‌ی کاری طعم خوب و تازه‌ای به غذاها می‌دهد.

    جعفری یکی از پر مصرف‌ترین و قهرمانان سبزیجات معطر است. این سبزی معطر بسیار مغزی بوده و سرشار از ویتامینC، کلسیم، فیبر، ویتامینB9، آهن و آنتی‌اکسیدان‌ها می‌باشد

    کنار گوشت‌ها و مرغ گشنیز بگذارید. در آخرین مرحله پخت کمی گشنیز تازه به غذاهایتان بزنید تا عطر و طعم دل انگیزی به آن‌ها بدهد. تخم گشنیز برای معطر کردن غذاهای سرخ کردنی و یا سالاد فوق‌العاده است. برای خوش طعم کردن غذاهایی که در مایه می‌خوابانید مقدار کمی گشنیز اضافه کنید. خواهید دید که طعم خوبی پیدا می‌کنند.

     

    جعفری: گنجینه‌ی جوانی

    جعفری

    جعفری یکی از پر مصرف‌ترین و قهرمانان سبزیجات معطر است. این سبزی معطر بسیار مغزی بوده و سرشار از ویتامینC، کلسیم، فیبر، ویتامینB9، آهن و آنتی‌اکسیدان‌ها می‌باشد. سعی کنید همیشه در آشپزخانه‌تان جعفری داشته باشید و برای تهیه و تزیین غذاها از آن استفاده کنید. همیشه از جعفری تازه استفاده کنید. خشک کردن جعفری چندان ایده‌ی جالبی نیست چون خشک شده‌ی این سبزی خاصیتی ندارد. کنار مرغ، گوشت و ماهی جعفری گذاشته و داخل سوپ و پوره‌هایتان نیز از این سبزی معطر استفاده کنید. حتماً داخل سبزی خوردنتان نیز جعفری داشته باشید.

     
    آویشن: آنتی‌بیوتیک طبیعی

    آویشن

    آویشن خواص زیادی دارد: این سبزی معطر آنتی‌بیوتیک، ضد ویروس و هضم کننده‌ی غذا است (به خصوص جوشانده‌ی آن). اگر دچار بی‌اشتهایی شده‌اید می‌توانید روی این سبزی معطر حساب کنید. از طرف دیگر آویشن شهرت زیادی در رفع خستگی دارد. داخل مایع خوش‌طعم کننده‌ی گوشت و مرغ آویشن اضافه کنید. حتی می‌توانید برای تهیه‌ی مایه‌ی ماکارونی یا لازانیا نیز از این سبزی خوش عطر استفاده کنید.

     

    سیر: دوستدار قلب نازنین شما

    Garlic 1

    سیر باعث جریان بهتر خون شده و فشار خون را کاهش می‌دهد. نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند که سیر میزان کلسترول بد خون را نیز کاهش می‌دهد. اگر می‌خواهید غذاهایتان خوش طعم شود همیشه در منزل سیر داشته باشید. یک حبه سیر پوست نکنده را به آبی که برای تهیه‌ی پاستا می‌جوشانید اضافه کنید. برای خوش طعم کردن کباب‌ها و ماهی حتماً به مایه‌ی آن‌ها سیر اضافه کنید. اگر بوی سیر اذیتتان می‌کند بعد از مصرف آن جعفری و یا دانه حبه هل بجویید.

     
    هل: تضمین کننده‌ی سلامتی دستگاه گوارش

    هل

    در طب چینی از هل برای مقابله با بیماری‌های مربوط به معده و روده‌ها استفاده می‌شود. هل ادرارآور نیز می‌باشد. هل به صورت دانه یا پودر به فروش می‌رسد. می‌توانید برای تهیه‌ی مربا یا کمپوت از آن استفاده کنید. حتی می‌توانید برای طبخ گوشت سفید نیز از کمی هل استفاده کنید. توصیه می‌کنیم چای یا قهوه‌تان را با اضافه کردن یک تا دو دانه هل کوبیده شده معطر کنید. هل برای افرادی که قصد چاق شدن دارند خوب است.

    Vegetable

    فاطمه مهدی پور

    منبع: تبیان
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۲۲)



    • مهناز

      بابت مطالب تغذیه ای و طبی خوبی که میفرستید بسیار ممنونم.

    • اصغر

      درود بر فرزندان پارس.
      بسیار عالی بود.
      سپاسگذارم.

    • sara

      سلام ممنونم از اینکه خواص سبزیجات را در این سایت گذاشته اید در مورد سبزیجاتی که برای کبد مفید میباشد نیز لطف کنید مطالبی را عنوان نمایید. متشکرم

    • meysam

      تشکر میکنم بابت میل زیباتون

    • کوروش

      با سلام وادب خدمت همه بچه های ایرای ویجٰٰ
      از همگیتون ممنونم مخصوصا خانم فرناز متین که همیشه مطالبشون عالی و خواندنیه

    • مریم

      مرسی خیلی خوب بودن

    • یونس جوکار

      واقعا تسیار جالب بود بز اینکه این اطلاعات را در اختیار ما قرار میدی کمال تشکر را دارم….
      همیشه سبز باشی…

    • niloofar

      مثل همیشه عالی بود.مرسسسسسسسسسی

    • فرشید

      سلام. مطالب خیلی خوبی بود. ممنون

    • farhad

      انواع چای سنتی ایران
      1- چای به لیمو (خوشمزه ترین چای/ طبیعت گرم ) : خاصیت / درمان آسم – آرام بخش – خواب آوردرشب – تقویت حافظه و معده – رفع درد شکم – رفع خستگی – رفع صدای گوش – ضد میگرن – سردرد – سرگیجه – تپش قلب – نفخ – اسپاسم طرز مصرف : ا قاشق غذا خوری و 2 لیوان آب جوش با شعله غیر مستقیم دم بکشد .
      2- گل گاوزبان و سنبل الطیب / طبیعت گرم و تر : خاصیت : خواب آور در شب – آرام بخش اعصاب – پایین آوردن فشار خون – رفع خشونت نای و سینه – تنگی نفس – گلودرد – مقوی دماغ و معده و کبد سرد – افزایش ترشح ادرار – ضد سردردهای عصبی – درد کلیه – قولنج – اسپاسم – تشنج – صرع – سوداء و صفراء – وسواس – سنگ کلیه .
      طرز مصرف : دوقاشق غذا خوری گل گاوزبان و یک قاشق غذاخوری سنبل الطیب ، دو لیوان آب جوش + نبات ، نیم ساعت دم بکشد تا برنگ قرمز آلبالویی در آید .
      3- زیرفون / طبیعت گرم: خاصیت : آرامبخش – ضد ناراحتیهای عصبی – تشنج – میگرن های مزمن – بیخوابی – سردرد – بیماریهای ریوی – زکام – غلظت خون – استفراغ – رماتیسم – آرتروز – نقرس – سیاتیک . مصرف زیاد پایین آورنده فشار خون / هشدار برای خانومهای باردار ممنوع .
      طرز مصرف : یک مشت و دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم ده دقیقه بجوشد و بعد با شعله غیر مستقیم به مدت طولانی دم بکشد تا خوب رنگ بیاندازد .
      4- بادرنجبویه / بسیار گرم : خاصیت : مقوی قلب و اعصاب – خون ساز – تقویت کننده سلولهای مغز – فوق العاده آرام بخش – محرک معده – خواب آور – نشاط آور – ضد صدای گوش – تشنج – اسپاسم – بیماریهای کلیه – بوی بد دهان – خوابهای وحشتناک – چای حضرت علی
      طرز مصرف : یک مشت کوچک و دو لیوان آب سرد روی شعله مستقیم تا بجوش آید و سپس با شعله غیر مستقیم خوب دم بکشد .
      5- بابونه / طبیعت معتدل و دیم آن گرم و خشک : خاصیت : آرامبخش و تقویت اعصاب ومغز و معده و روده – اشتها آور – ادرارآور- ضد تب و لرز – انگل – یبوست – سردرد – سنگ مثانه – بلغم و صفرا – افزایش شیر مادر .
      طرز مصرف : اقاشق غذاخوری و 2 لیوان آب جوش با شعله غیر مستقیم مدتی دم بکشد .
      6- دارچین / طبیعت گرم : خاصیت : ادرارآور – مفرح – محرک اعصاب – تقویت قلب عروق و معده و کبد و قوه باء – کاهش درد کمرو مفاصل – تسریع جریان خون – نیرو بخش – باز کننده انسداد مجاری – پاک کننده سینه و حنجره – بالا بردن فشار خون – ضد اخلاط رطوبتی – پادردهای رطوبتی – سرفه های رطوبتی – دلهره – بوی بد دهان – دردهای استخوانی – دیابت – سردی بدن . هشدار ! برای زنان باردار مضر است .
      طرز مصرف : چند عدد چوب دارچین + 2 لیوان آب سرد با شعله مستقیم آرام جوش آورده بعد با شعله غیر مستقیم 2 الی 3 ساعت دم بکشد تا برنگ آلبالویی درآید .
      7- زنجبیل / طبیعت گرم و خشک : خاصیت : تقویت حافظه و قوء باء و جهاز هاضمه و معده و قوای رئیسه بدن – خونساز – تنظیم ادرار – خلط آور – مُلین – درمان اسهال خونی ساده – مانع بروز سرطان – کاهش چربی خون – بالا بردن فشار خون – مفید برای قطع حیض – ضد ضعف اعصاب – رطوبت مزاج – بلغم – درد مفاصل – بیماریهای مفصلی – کمر درد – مسمومیت غذایی – سرفه – تهوع و آشفتگی در مسافرت – انعقاد خون . هشدار ! زیاده روی در مصرف باعث فشار خون و ضعف نیروی جنسی است .
      طرز مصرف : نصف قاشق چایخوری زنجبیل در یک لیوان آبجوش ریخته و در ظرف را گذاشته حدود 10 دقیقه بماند ، بعد با کمی عسل مخلوط کرده میل شود .
      8- میوه گل نسترن / طبیعت معتدل و خشک : خاصیت : سرشار از ویتامین ث – مقوی معده – پایین آورنده فشار خون – ضد انعقاد خون – درد ورم کلیه – اسهال .
      طرز مصرف : 15 عدد را در یک قوری + 2 لیوان آب سرد با شعله مستقیم جوش آید ، بعد شعله را کم کنید با همان شعله مستقیم 1 ساعت باشد تا آب آن کم کم بخار شود ، بعد با شعله غیر مستقیم 2 ساعت دم بکشد .
      9- آویشن / طبیعت معتدل : خاصیت : تقویت اعصاب و بینایی و جهاز هاضمه و معده و کبد و کلیه – بالابرنده فشار خون – باز کننده انسداد – خشک کننده – تحلیل بادها و بلغم – لطیف کننده غذاهای غلیظ – اشتها آور – جاری کننده حیض – تنقیه ریه و معده و روده ها و کبد از رطوبت بلغم – رفع کولیت های مزمن ، افزایش شیر مادر – پاک کننده سینه – باز کننده گرفتگیهای روده – ضد انگل و رطوبت بدن و صفرا و زکام و سرفه و آسم و تنگی نفس و غلظت خون – ضدعفونی کننده و میکروب کش ” قوی تر از آنتی بیوتیک ” . هشدار! برای خانومهای باردار مضر است .
      طرز مصرف : یک قاشق غذا خوری + 2 لیوان آب جوش با شعله غیر مستقیم دم بکشد .
      10- اکلیل کوهی / طبیعت گرم و معتدل : خاصیت : گیاه معجزه گر قوی مقوی اعصاب – ادار آور – پاک کننده ریه ها – بادشکن – تسکین درد کبد – درمان تنگی نفس – مفید برای بیماریهای عصبی و تشنج – تقویت معده و کبد – ضد عفونت کلیه و صفراو بلغم ودلهره واضطراب و آسم و زکام وسیاه سرفه و دردهای رماتیسمی استخوان و کمر – رفع سنگ کلیه و مثانه و کیسه صفرا – میگرن – بیخوابی – غلظت خون .
      طرز مصرف : 2 قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش ، با شعله غیر مستقیم دم بکشد .
      11- گزنه / طبیعت گرم و خشک : خاصیت : تحلیل ورم های سخت – چاق کننده بدن – باز کننده انسداد کبد و طحال فم رحم – تنقیه کننده ریه و معده – افزایش نیروی جنسی – ضد قند خون و غلظت خون و چربی و صفرا و بلغم و سنگ کلیه و سرطان و امراض کلیوی و خون و ادرار و خونریزی ها و ریزش مو و انگل و خستگی و کرم روده .
      طرز مصرف : یک قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش با شعله غیر مستقیم دم بکشد .
      12- مرزنجوش / طبیعت گرم : خاصیت : آرامبخش اعصاب – بهترین داروی میگرن کهنه ودرد شقیقه ها سردرد – خلط آور – تب بُر – اشتها آور – تقویت عمومی بدن – ضد نفخ و ورم معده و اسهال و اخلاط مضره و سرماخوردگی .
      طرز مصرف : یک مشت کوچک + 2 لیوان آب جوش در کتری ریخته با شعله غیر مستقیم دم بکشد .
      13- اسطخودوس / طبیعت گرم و خشک : خاصیت : آرامبخش اعصاب – تقویت سلولهای مغز – افزایش شیر مادر – تحلیل نفخ و گاز روده ها – فرح آور – باز کننده انسداد عروقی – مسهل بلغم و سودا خصوصا سودای مغز – ضد میگرن و زکام و آسم و برونشیت و دل پیچه و رماتیسم و دردسینه و تنگی نفس و سرفه و اگزما – ضدعفونی کننده دستگاه های مجاری ادرار- در اکثر بیماریها کاربرد دارد .
      طرز مصرف : 2 قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش در قوری ریخته با شعله غیر مستقیم دم بکشد .
      14- فلوس / طبیعت معتدل : خاصیت : مسهل صفرا – دافع اخلاط فاسد – ضد افسردگی و صرع و میگرن و بواسیر و یبوست مزاج – تقویت اعصاب و قلب و مجاری ادراری و دستگاه تنفسی .
      طرز مصرف : 2 لیوان آب سرد با شعله غیر مستقیم کمی بجوشد بعد با شعله غیر مستقیم دم بکشد .
      15- زعفران / طبیعت گرم و خشک : خاصیت : منضج و مصلح عفونت بلغمی – محرک نیروی جنسی و قوای مغزی – مفرح و نشاط آور – خنده آور – خلط آور – آرامبخش – مقوی کبد و جهاز تنفسی – آشامیدن 1 مثقال آن جهت تسریع در زایمان – تسکین آسم و سیاه سرفه – ضد سرفه – حساسیت و کرم خوردگی دندان .
      16- نعناع / طبیعت گرم : خاصیت لطیف کننده خون – مفرح و مقوی قلب – مسکن ناراحتیهای گوارشی – کمک به هضم غذا – مقوی اعصاب و معده – باد شکن – اشتها آور – دفع صفرا – پاکسازی و تقویت کبد و طحال – بهبود سرماخوردگی – برای درمان بیماریهای حلق و گلو ” از پونه قویتر است ” – ضد نفخ و سکسکه و تهوع و اسهال و دل پیچه و بواسیر و درد شکم و تب . طرز مصرف : 1 قاشق غذاخوری + دولیوان آب جوش با شعله غیر مستقیم دم بکشد
      17- پونه / طبیعت اوایل بهار گرم و پاییز خشک : خاصیت : قویترین آنتی بیوتیک – بادشکن – رقیق کننده خون – ادرار آور – خلط آور – صفرابُر – انرژی زا – بسیار مفید برای درد سینه و آزاد کردن اخلاط – تقویت معده و قلب و جهاز هاظمه – ضد شب ادراری و سرفه و حساسیت و نفخ و نقرس و سکسکه و آشفتگی و دل بهم خوردگی و خستگی – مفید جهت به تاخیر انداختن عادات ماهیانه .
      طرز مصرف : ا قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش ، باشعله غیر مستقیم دم بکشد .
      18- گلپر / طبیعت گرم و خشک : خاصیت : تقویت کننده عالی حافظه و قوه باء وقلب و عروق – اشتها آور – کمک به هضم غذا – شفا بخش بیماری یرقان – پاکسازی کبد و دفع صفراء – تداوم آن برای سوزاندن چربیهای بدن مفید است – ضد سرع قوی و فراموشی و اسهال و تنبلی معده و جوش و دمل .
      طرز مصرف : 1 قاشق مربا خوری را در یک لیوان آب جوش ریخته ، ظرفی رادر آن گذاشته ، میگذارید 15 دقیقه بماند تا به رنگ زرد درآید .
      19- زیره ی سیاه طبیعت بسیار گرم / : خاصیت : لطیف کننده قابض – برطرف کننده بادهای غلیظ – بالا برنده فشار خون – سوزاننده چربیهای اضافی – تصفیه خون – افزایش شیر مادر – تحلیل گاز معده و روده – درمان تنگی نفس – تحریک اشتها – تقویت قلب و عروق و معده – ضد چاقی و زردی پوست و نفخ معده و ناراحتیهای روده .
      طرز مصرف : 1 قاشق مربا خوری + 2 لیوان آب جوش ، با شعله غیر مستقیم دم بکشد .
      20- بهارنارنج / طبیعت گرم : خاصیت : آرام بخش – مفرح – نشاط آور – اشتها آور – تقویت قلب و اعصاب و نیروی جنسی – رفع دلپیچه و گاز روده – تسکین درد سینه و سردردهای عصبی .
      طرز مصرف : 1 قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش ، با شعله غیرمستقیم دم بکشد .
      21- برگ درخت به / طبیعت گرم و معتدل : خاصیت : قابض – نرم کننده سینه – مقوی قلب – مفرح – نشاط آور .
      طرز مصرف : 10 تا 15 عدد برگ را 20 دقیقه خیسانده و بشویید و در یک لیتر آب در قوری ترجیحا ظرف مسی حرارت دهید و به محض اینکه به جوش آمد فورا شعله را ملایم کنید تا آب بدون جوشیدن شروع به بخار شدن کند و گاهی برگ ها را به هم زنید زمانیکه 2/1 بخار شد چای آماده است . ( میتوانید از هل یا چوب دارچین برای معطر کردن استفاده کنید ) .
      22- هوفاریقون / طبیعت گرم و خشک : خاصیت : آرام بخش اعصاب – مقوی قلب – دافع اخلاط – ضد افسردگی .
      طرز مصرف : 1 قاشق غذا خوری و دو لیوان آب سرد بهمراه مقداری نبات . مصلح آن سکنجبین است .
      23- چلتوک برنج / طبیعت معتدل : خاصیت : ضد ترک لب – ضد ریزش مو – خانم ها بایدکمتر مصرف کنند .
      طرز مصرف : 1 قاشق غذاخوری در یک قوری و 2 لیوان آب سرد به همراه مقداری نبات .
      نکات مهم :
      1- چای هر چه بیشتر دم بکشد بهتر است .
      2- بعد از دم کشیدن تا سه روز قابل مصرف است .
      3- کتری و قوری بهتر است سنگی یا مسی یا آهنی یا رویی باشد . / دکتر فرهاد ذوالعلی / متخصص تغذیه و روانکاو

      • مهناز

        از دکتر فرهادذوالعلی بابت تایپ مطلبی طولانی،مفید وخواندنی بسار بسیار ممنونم.بازهم برای ما از دانش خود در علم تغذیه مطالبی بفرستید.

    • hadi

      خیلی جالب بود مدتها دنبال یک همچین فایل جمع و جور و مفید میگشتم.اجازه انتشار این فایلو بهم بدین ممنون میشم.

    • نبی

      از کلیه مطالبتون در ارسال به دوستانم استفاده کردم ، البته با اجازه و ذکر منبع /
      از خداوند برایتان توفیق روز افزون خواستارم : با بهترین آرزوهای خوب برایتان .

    • arosak

      mamnon ali bod

    • faraidun

      با تشکر از کلیه دستاندرکان محترم بابت ارسال ایمیل های قشنگتان سپاس گذارم موفق باشید

    • عباس

      سلام : اطلاعات خوبی بود ، اگر مقدار مصرف قید می شد مفید تر بود. ب هر حال ممنون از زحمات شما

    • رحمان مجدر از لنگرود

      با سلام و درود فراوان به شما عزیزان .
      ممنونم که وقت گرانبهایتان را برای جمع آوری مطالب بسیار مفید صرف میکنید و در اختیار ما میگذارید .
      بنده به شخصا از مطالبتان خیلی استفاده میکنم . مثلا قبلا فلان میوه یا سبزی را کمتر از بقیه مصرف میکردم الان سعی میکنم
      بیشتر ازقبل در انتخاب غذایم دقت کنم و فقط به فکر خوشمزه بودن غذا نباشم . گروه ایران ویج ؛ امیدوارم همواره در تمام کارهایتان موفق باشید .

    • سمیرا

      بسیار عالی بود لطفا”باز هم از این ایمیل ها داشته باشید.

    • نرگس کیائی

      سلام و ممنون از اطلاعات مفیدی که در اختیارمان قرار می‌دهید.

    • حبیب

      سلام – بسیار سپاسگذارم
      ولی در مورد پیاز، آناناس، کشمش، کیوی، انگور، هلو، زردآلو، شلیل، گوجه سبز و… مطلبی ننوشته بودید !!!

      سخنی با نویسنده مطلب:
      مطالب خوبی می فرستید ولی به نظر من کمی به کیفیت کار هم بها دهید – پروردگار هیچ چیز را بی خاصیت و از روی دلخوشی خلق نکرده است و این که ما بیام روی چند تا از این ها زوم کنیم، کار درستی نیست و فایده ای ندارد چون حفظ کردن خاصیت میوه ها به ما کمکی نمی کند و مطمن باشید کسی هم آنها حفظ نخواهد کرد به جز دکترها. شما مثلا به جای این مطلب می توانید بگویید که مثلا خوردن 800 گرم سبزی در هر شبانه روز ضروری است و یا اینکه قندکم، چربی کم، نمک کم باعث طول عمر شما می شود و یا ورزش کردن در درمان افسردگی تاثیر گذار است و یا اینکه پیشگیری بهتر از درمان است و کاملا در این باره توضیح بدین که چطوری پیشگیری کنیم و اینکه هر لقمه غذا را خوب بجوید و خورد کنید و یا اینکه بین غذا و تا 30 دقیقه پس از غذا مایعات میل نکنید و…
      از این دست پیام های پزشکی مفید بنویسید- به جای اینکه خواص میوه ها را تخصصی توضیح دهید، چون بالاخره هر گیاه – میوه – خوراکی خاصیتی دارد و این را بگذارید به عهده پزشکان.

      با تشکر از تلاشتون

    • مهدی

      سلام
      خیلی ممنون
      موفق باشید
      خیلی خوب بود
      باز هم بفرستین
      البته عکسهای بازیگران هم خوب هست که میفرستین

    • داریوش

      از سایت و مطالب جالب ارسالی تشکرمی کنم موفق باشید

    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.