• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » کوکو ها » کیک سه طبقه اسفناج و گوشت
    کد خبر : 1823197

    کیک سه طبقه اسفناج و گوشت

    کیک سه طبقه اسفناج و گوشتReviewed by Farnaz on May 30Rating: آموزش طبخ کیک سه طبقه اسفناج و گوشت کیک سه طبقه اسفناج و گوشت مواد لازم برای ۶ نفر:     اسفناج= ۱ کیلو    گوشت چرخ کرده= ۲۵۰ گرم    پیاز= ۱عدد    سیررنده شده=۳ حبه    جعفری= ۳ تا ۴ دسته کوچک    تخم مرغ= ۹ عدد    پنیر…

    کیک سه طبقه اسفناج و گوشتReviewed by Farnaz on May 30Rating:

    آموزش طبخ کیک سه طبقه اسفناج و گوشت

    کوکوی اسفناج و گوشت

    کیک سه طبقه اسفناج و گوشت مواد لازم برای ۶ نفر:

        اسفناج= ۱ کیلو
        گوشت چرخ کرده= ۲۵۰ گرم
        پیاز= ۱عدد
        سیررنده شده=۳ حبه
        جعفری= ۳ تا ۴ دسته کوچک
        تخم مرغ= ۹ عدد
        پنیر پارمزان وپنیر موتزارلا = مجموعاً ۱۵۰ گرم
        پودر گشنیز=۱ قاشق سوپخوری
        روغن زیتون= ۲ قاشق سوپخوری
        نمک ، فلفل= به میزان لازم
        روغن= ۲ تا۳ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    ابتدا پیاز را خرد کرده در روغن زیتون تفت دهید سپس گوشت وسیر،نمک و فلفل و پودر گشنیز را تفت داده وکنار بگذارید اسفناج را بعد از پاک کردن و شستن درآب جوش به مدت ۳ دقیقه پخته، خرد کنید. مخلوط گوشت را ۳ قسمت کنید.

    برای لایه اول:
    مخلوط گوشت را با جعفری خرد شده و ۳ عدد تخم مرغ کاملاً مخلوط کرده، در ظرف فر که از قبل چرب کرده اید ریخته به مدت ۵ تا۶ دقیقه بگذارید.

    برای لایه دوم:
    پنیرها را با یکدیگر مخلوط کرده وبا ۳ عدد تخم مرغ دیگر به مخلوط گوشت اضافه کنید ظرف را از فر بیرون آورده لایه دوم را اضافه کرده و ۵ تا ۶ دقیقه دیگر درفر بگذارید.

    برای لایه سوم:
    اسفناج پخته وخرد شده را با ۳ عدد تخم مرغ مانده کاملاً مخلوط کرده وروی لایه دوم بریزید وبه مدت ۹ تا ۱۰ دقیقه درفر بگذارید در آخر ظرف را برگردانده و کیک را بعد از کمی سرد شدن با چاقوی تیز به صورت نوری برش داده ودر ظرف مورد نظر بگذارید.

    منبع: آلامتو
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.