• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » اجتماعی » تامین ۲۵ درصد غذای تهرانی ها از رستوران
    کد خبر : 1819562

    تامین ۲۵ درصد غذای تهرانی ها از رستوران

    تامین ۲۵ درصد غذای تهرانی ها از رستوران Reviewed by Farnaz on May 21Rating: فوق تخصص گوارش و كبد با بیان اینكه تغذیه سالم و مناسب نقش بسیار مهمی در سلامت انسان و جامعه دارد، هشدار داد: این درحالی است كه ۲۵ درصد از غذای تهرانی ها از رستوران ها تامین می شود.  دكتر ‘سیاوش…

    تامین ۲۵ درصد غذای تهرانی ها از رستوران Reviewed by Farnaz on May 21Rating:
    فوق تخصص گوارش و كبد با بیان اینكه تغذیه سالم و مناسب نقش بسیار مهمی در سلامت انسان و جامعه دارد، هشدار داد: این درحالی است كه ۲۵ درصد از غذای تهرانی ها از رستوران ها تامین می شود.
     
    دكتر ‘سیاوش ناصری’ مقدم روز سه شنبه به مناسبت هفته سلامت گوارش كه در بیمارستان شریعتی برگزار شد گفت : تغذیه ناسالم و چاقی می تواند باعث به وجود آمدن كبد چرب شود .

    وی با اشاره به سبك زندگی امروزی در جوامع گفت: بسیاری از خانواده ها از رستوران ها و فست فودها غذا تهیه می كنند كه این عامل خود منجر به تهدید سلامت خانواده ها خواهد شد.

    وی با بیان اینكه تغذیه سالم راباید از دوران كودكی آغاز كرد گفت: این در حالی است كه چاقی كودكان در كشور ما رو به افزایش است.

    به گفته وی چاقی در دوران كودكی و بزرگسالی متفاوت است و چاقی در كودكی می تواند پایه گذار بسیاری از بیماری ها در بزرگسالی باشد .

    ناصری مقدم تاكید كرد : كبد چرب نشانه ای از عدم تعادل در سیتم بدن است . زمان غذا خوردن ، نحوه جویدن غذا ، برنامه غذایی سالم و غیره از مواردی است كه خانواده ها باید در این امر دقت كنند.

    فوق تخصص گوارش و كبد همچنین گفت: دو مواد غذایی نمك و شكر بیش ازاندازه نیاز بدن مصرف می شود و همین دو عامل در ایجاد چاقی و كبد چرب نقش بسیار مهمی را ایفا می كنند.

    در این نشست دكتر محسن نصیری طوسی فوق تخصص گوارش و كبد نیز اظهار داشت : دریافت كالری اضافی در رژیم غذایی ایرانی ها بیش از اندازه است و همین اضافه كالری در بدن تبدیل به چربی خواهد شد و منجر به بیماری قلبی و عروقی می شود.

    وی خاطر نشان كرد: برخی از غذاهایی كه در خانواده مصرف می شود جنبه تغذیه سالم را ندارد و كاملا نادرست است به عنوان مثال شیرینی ها ، نوشابه ها ، آب میوه های صنعتی و به خصوص مصرف قند و نمك در سفره ایرانیان بیش از اندازه مورد استفاده قرار می گیرد .

    نصیری طوسی با اشاره به اینكه بدن انسان نیازی به قند و نمك اضافی ندارد گفت : این دو عنصر غذایی در طبیعت وجود دارد. به عنوان مثال در خرما ، كشمش ، توت ،عسل و.. قند طبیعی وجود دارد كه می توان جایگزین قند سفید كرد.

    به گفته وی مصرف نان و برنج در رژیم غذایی ایرانیان نیز به وفور دیده می شود و استفاده از غذاها سبزیجات و گوشت از جایگاه كمتری برخوردار هستند .

    دكتر حسین پوستچی فوق تخصص گوارش و كبد نیز در این نشست گفت : سرطان كبد هشتمین سرطان در دنیا محسوب می شود. این بیماری در مردان به عنوان ششمین سرطان و در زنان یازدهمین رتبه علت مرگ و میر را دارد.

    وی خاطر نشان كرد: به طور كلی سرطان كبد در میان مردان و زنان ۳ به ۱ است و هر سال نیم میلیون نفر به علت سرطان كبد در جهان جان خود را از دست می دهند.

    به گفته وی مهمترین عامل سرطان كبد در دنیا ویروس هپاتیت Cاست و هپاتیت B عامل افزایش این بیماری است . مصرف مواد مخدر تزریقی می تواند منجر به بیماری هپاتیت C شده اما در ایران مهمترین عامل سرطان كبد هپاتیت B است ست .

    وی تاكید كرد خوشبختانه با اجرای برنامه های كنترل هپاتیت B به خوبی این بیماری كنترل شده است.

    پوستچی گفت : مهمترین علت پیوند كبد در كشورهای اروپایی هپایتت C است كه می تواند به سیروز كبدی منجر شود.

    هفته سلامت گوارش از اول تا نهم خرداد ماه در سراسركشور اجرا می شود .

    برنامه های هفته سلامت گوارش در ۹ استان كشور شامل تهران ، قم ، مشهد ، كرمان ، گیلان ، مازندران ، گلستان ، تبریز و اهواز همراه با سخنرانی علمی ؛ ارائه پوستر وبروشور ، آموزش عمومی است.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.