• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » شیرینی ها » طرز تهیه قند های شکلاتی +عکس
    کد خبر : 1688928

    طرز تهیه قند های شکلاتی +عکس

    طرز تهیه قند های شکلاتی +عکسReviewed by Farnaz on Jan 6Rating: طرز تهیه قند های شکلاتی برای درست کردن قند های شکلاتی بیشتر، می تونید از همین نسبت استفاده کنید. یعنی یک سوم لیوان شکلات برای هر ۲۵ حبّه. ابتدا قند ها رو به مدت بیست دقیقه یا بیشتر درون فریزر قرار بدید. یک سوم…

    طرز تهیه قند های شکلاتی +عکسReviewed by Farnaz on Jan 6Rating:

    طرز تهیه قند های شکلاتی

    قند شکلاتی

    برای درست کردن قند های شکلاتی بیشتر، می تونید از همین نسبت استفاده کنید. یعنی یک سوم لیوان شکلات برای هر ۲۵ حبّه.
    ابتدا قند ها رو به مدت بیست دقیقه یا بیشتر درون فریزر قرار بدید.
    یک سوم لیوان شکلات چیپسی رو با مایکرویو، به مدت ۴۰ ثانیه ذوب کنید. بعد با یه قاشق کوچیک، کمی شکلات ها رو هم بزنید.
    ظرف رو ۱۵ ثانیه دیگه بزارید تو ماکرویو.
    سپس بیرون بیارید و یکبار دیگه شکلات رو هم بزنید؛ طوری که کاملا نرم، یکدست و کرمی بشه. تا اینجا شکلات آماده شد.
    حالا فقط کافیه قند ها رو از فریزر بیرون بیارید و توی شکلات ها بزنید.
    در آخر اگه دوست داشتید، می تونید روی شکلات ها رو با چیزای مختلف تزیین کنید. مثلا اگه از این قلب های کوچولو پیدا نکردید، از جیلی بیلی استفاده کنید.
    به همین سادگی کار تموم شد! حالا وقتشه که یه فنجون چایی تازه دم بریزید و از این قند های خوشمزه خوشمزه بخورید و لذت ببرید!

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۱)



    • فتاح

      بسم الله النور.=======
      عوارض قندو شکر

      نيشکر و چغندر قند بعد از جداسازي تمام املاح، ويتامين ها، پروتئين، آنزيم و ساير مواد مغذي مفيد، در کارخانه تصفيه شده و به ساکاروز خالص تبديل مي شود.ماده کريستالي سفيد رنگي که بعنوان شکر مي شناسيم، يک ماده مصنوعي و فرآيند شده است که اغلب از نيشکر يا چغندر قند بدست مي آيد. قند مو

      چيزي که بعد از فرآيند باقي مي ماند، ماده مصنوعي غليظ شده اي است که استفاده از آن نه تنها چندان فايده اي براي بدن انسان ندارد بلکه مضراتي هم دارد که در ذيل خواهيد خواند :
      قندوشکربرهرتغذيه اي آميخته شود نه تنهاهيچ يک ازموادمغذي آن مورداستفاده بدن قرارنمي گيردبلکه تعادل موادضروري بدن رابهم مي ريزد دشمن ويتامينهاي گروه(ب)قندوشکر وتمام شيرين کننده هاي مصنوعي وشيريني هاي قنادي وشکلات.

      چون قندوشکر دشمن اصلي ويتامين گروه (ب)است توجه نحوه توزيع ويتامينها در بدن رادرزيرتوجه کنيد
      اعصاب: B1 , B2 , B3 , B6 , B12
      قلب: B1
      خون: E, B6, B12, C
      کبد: B کمپلکس، C , A
      چشم: B2 و A

      دهان: B3 و C
      آنتيباديها: A, C, B6
      انرژي: B
      موي انسان: B2 و C و A
      سيستم ايمني بدن را از کار مي اندازد. پس از هر بار مصرف محصولات شکردار گلبولهاي سفيد بدن (نوتروفيلها) از کار مي افتند و تا 2 الي 5 ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ويروس يا باکتري خواهد بود. پس از هر بار خوردن چيزي شيرين سيستم ايمني بدن 2تا5 کارايي خود را از دست مي دهد و اين دقيقا بهترين زمان براي فعال شدن ميکروبها و ويروسها است
      تعادل مواد معدني بدن را بر هم مي ريزد. چون شکر ماده اي است فاقد ويتامين- فاقد مواد معدني و فاقد فيبر. شکر ماده اي زائد است که بدن انسان قادر به هضم و جذب آن نيست از اينرو براي اينکه ساختار ملکولي شکر شکسته شود بدن مجبور است از مواد معدني محلول در بدن مصرف کند تا بتواند شکر را هضم کند. در نتيجه تعادل عناصر معدني مثل کلسيم- منيزيوم و پتاسيم و سديم و… بر هم مي ريزد
      باعث ضعف سيستم دفاعي بدن در برابر کليه بيماريها ميگردد

      سيستم ايمني بدن را از کار مي اندازد. پس از هر بار مصرف محصولات شکردار گلبولهاي سفيد بدن (نوتروفيلها) از کار مي افتند و تا 2 الي 5 ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ويروس يا باکتري خواهد بود
      باعث ضعف سيستم دفاعي بدن در برابر کليه بيماريها .
      عامل اصلي سرطان از جمله سرطانهاي سينه و پروستات و کلون و رکتوم
      سبب افزايش تقسيم سلولهاي کبد و سرطان کبد
      افزاينده سرعت اعتياد به الکل و ميل به اعتياد به مواد مخدر
      زوترسفيد شدن موها و چين و چروک پوست
      عامل پيري زودرس
      ديابت
      اقسام مشکلات رواني
      باعث برهم خوردن ترشح هورمون رشد-کوتاه وبلندي قد
      آلرژي به غذاهاي گوناگون
      اگزما در کودکان
      آب مرواريد
      ضعف بينايي
      صرع
      بزرگترين خطر مصرف شکر اين است که ساختمان
      DNA
      را مي شکند
      سبب توليد راديکال هاي آزاد در خون
      فعاليت هورمونها را بر هم ميزند
      ساختار پروتئين ها را به هم مي ريزد در نتيجه بدن قادر به جذب آنها نخواهد بود
      چاق شدن
      عامل اصلي سنگ مثانه وسنگ کليه
      -عامل آرتروز مفاصل و يکي از عوامل اصلي بيماري آسم -وآپانديسيت
      عامل اعتيادغذايي
      اضطراب
      باريک شدن رگهاي خوني و در نهايت سکته
      افزاينده مقدار چربي کبد
      بزرگ کردن اندازه کليه ها
      اختلال در کار پانکراس
      عامل يبوست و خشکي روده
      بسته شدن رگهاي خوني
      بدترکردن بيماريهاي لثه
      بالا رفتن فشار خون
      اسيدي کردن آب بذاق دهان
      ترشح بيش از اندازه هورمون آدرنالين=بدخلقي وآفتگي وبي حوصلگي
      کاهش دهنده ميل به فعاليت
      تعادل مواد معدني بدن را بر هم مي ريزد. چون شکر ماده اي است فاقد ويتامين- فاقد مواد معدني و فاقد فيبر. شکر ماده اي زائد است که بدن انسان قادر به هضم و جذب آن نيست از اينرو براي اينکه ساختار ملکولي شکر شکسته شود بدن مجبور است از مواد معدني محلول در بدن مصرف کند تا بتواند شکر را هضم کند. در نتيجه تعادل عناصر معدني مثل کلسيم- منيزيوم و پتاسيم و سديم و… بر هم مي ريزد
      جذب شدن کلسيم و منيزيوم اختلال ايجاد مي کند. يعني اگر ليوان شير خود را با کيک يا شکلات ميل مي کنيد هيچ کلسيمي در استخوانهاي شما ذخيره نخواهد شد
      کاهش هوش و پايين آمدن
      افزاينده تري گليسيريد
      افزاينده کلسترول بد وکاهنده کلسترول خوب
      از روزي که نوزاد متولد مي شود و در غذاي تکميلي او شکر مي ريزيم، اثرات مضر آن بر جسم نوزاد شروع مي شود مصرف کردن مادر درشيرمادراثرمي گذارد
      ميگرن
      اختلالات شخصيتي-اختلالات دوقطبي–بيماري مانيا ياشيدايي-جنون واسکيزوفرني
      عامل اصلي افسردگي
      مردم عامي تصور مي کنند با خوردن چيزي شيرين روحيه شان شاد خواهد شد در حاليکه کاملا بر عکس است. شادي حاصل از خوردن شيريني به خاطر اعتيادي است که به آن داريد و با خوردن آن آرامش مي يابيد اما در روحيه و امواج مغزي شما اثر متضاد دارد
      عامل اصلي پوکي استخوان است. چگونه؟ شکر ماده اي زائد است که فاقد هر گونه ويتامين يا مواد معدني است و بدن قادر به هضم و جذب آن نيست. از اين رو سلولها مجبور هستند براي شکستن ملکولهاي شکر از املاح کلسيم و منيزيوم ذخيره در استخوانها استفاده کنند. هر چه بيشتر چيزهاي شيرين مصرف شود کلسيم بيشتري از استخوانها خارج شده و در فرايند هضم شکر مصرف مي شود. در نهايت استخوانها بعد از چند سال پوک مي شوند. دليل اصلي خرابي دندانها نيز همين است. کلسيم از دندانها استخراج شده و دندان به مرور پوسيده و خراب مي شود. مصرف شير در اين هنگام سودي ندارد مخصوصا اگر همراه کيک و کلوچه مصرف شود
      امواج مغزي دلتا- آلفا و تتا را زياد مي کند که در نتيجه اين افزايش قدرت تمرکز و تصميم گيري در انسان از بين مي رود
      نعطاف پذيري ماهيچه ها و اندام بدن را کم مي کند بطوريکه با کوچکترين حرکت ورزشي عضلات منقبض مي شوند و درد مي گيرند
      آیا میدانستید که عامل اصلی افسردگی شکر است. مردم عامی تصور می کنند با خوردن چیزی شیرین روحیه شان شاد خواهد شد در حالیکه کاملا بر عکس است. شادی حاصل از خوردن شیرینی به خاطر اعتیادی است که به آن دارید و با خوردن آن آرامش می یابید اما در روحیه و امواج مغزی شما اثر متضاد دارد ؟

      انتظارشان است ؟

      آیا میدانستید که شکر عامل اصلی پوکی استخوان است. چگونه؟ شکر ماده ای زائد است که فاقد هر گونه ویتامین یا مواد معدنی است و بدن قادر به هضم و جذب آن نیست. از این رو سلولها مجبور هستند برای شکستن ملکولهای شکر از املاح کلسیم و منیزیوم ذخیره در استخوانها استفاده کنند. هر چه بیشتر چیزهای شیرین مصرف شود کلسیم بیشتری از استخوانها خارج شده و در فرایند هضم شکر مصرف می شود. در نهایت استخوانها بعد از چند سال پوک می شوند. دلیل اصلی خرابی دندانها نیز همین است. کلسیم از دندانها استخراج شده و دندان به مرور پوسیده و خراب می شود. مصرف شیر در این هنگام سودی ندارد مخصوصا اگر همراه کیک و شیرینی باشد قندوشكر باعث كمبود موارد زيرهم ميشود(مضرات شكلات ازاين هم بدتر است)
      ويتامين 1B (تيامين): مغز به کمک اين ويتامين کربوهيدرات ها را مي سوزاند و به عنوان سوخت و انرژي به کار مي برد. کمبود اين ويتامين موجب کاهش وزن، بيماري هاي معده اي، کم خوابي و در آخر موجب افسردگي مي گردد.کمبود ویتامین باعث کاهش اشتها، حالت تهوع، مشکلات سیستم عصبی، ضعف عضلانی و انبساط قلب می شود در صورت کمبود آن ، اعصاب تحلیل می روندخصوصاً اعصاب پا، گز گز کردن پاها که شکایت بسیاری از افراد است می تواند ناشی از کمبود این ویتامین باشد-گاهی اِدم یا ورم اندامها -وي گفت: از آنجا كه سلول‌هاي عصبي منحصراً از گلوكز براي تأمين انرژي خود استفاده مي‌كنند، در كمبود اين ويتامين علائمي از قبيل افسردگي، بداخلافي، كاهش حافظه و تمركز و همچنين احساس خستگي ظاهر مي‌شود
      همچنین پوشیدن لباسهای نایلونی و پلاستیکی باعث نابودی آن میگردد.
      اين ويتامين در توليد انرژي، انتقال امواج عصبي در مغز و اعصاب محيطي و توليد ميانجي‌هاي عصبي چون سروتونين نقش بسزايي ايفا مي‌كند. ميزان اين ويتامين در اثر مصرف زياد كربوهيدرات‌، غذاهاي فرآوري‌شده، چاي و قهوه، فشارهاي عصبي، پركاري غده تيروئيد و همچنين در دوران بارداري، شيردهي و بلوغ كاهش مي‌يابد

      B2یاویتامین ريبوفلاوين

      . بيماري‌هاي مزمن، سرطان، سوء‌جذب، عفونت روده‌اي، اسهال مزمن، انسداد مجاري صفراوي، مصرف برخي داروها خصوصا داروهاي ضدافسردگي سه حلقه‌اي، آنتي‌بيوتيك‌ها و داروهاي آسم و ضد بارداري خوراكي مي‌توانند موجب كمبود اين ويتامين در بدن شوند. .علائم كمبود اين ويتامين شكاف‌ها و ترك‌هاي دردناك در گوشه دهان و روي لب‌ها، سوزش و اشك‌ريزش زياد چشم‌ها، كم‌خوني، سستي، افسردگي و تغيير شخصيت است-مقادير زياد اين ويتامين مي‌تواند رنگ ادرار را زرد تيره كند

      B3 یا نیاسین(اسيد نيکوتنيک): پلاگر يکي ازمهم ترين علائم کمبود اين ويتامين مي باشد. از ديگر علائم کمبود آن مي توان خستگي، عصبانيت، آشفتگي و کُندي در اعمال بدني و رواني را نام برد.ویتامین B3 یا نیاسین.
      اين ويتامين در ساختمان كوآنزيمهاي NAD وNADP نقش دارد و ميزان مورد نياز روزانه أن براي بالغين ٢٠-١۴ ميلي گرم در روز ميباشد.
      كمبود اين ويتامين مي تواند منجر به پلاگر, زخم بر روي زبان, آمينواسيداوري و زوال شديد مغزي گردد.کمبود شدید ویتامین ب3، اسهال شدید و عوارض گوارشی را به دنبال دارد و اگر این کمبود ادامه پیدا کند زوال عقل ایجاد می‌شود.ویتامین ب3 در اثر پختن در آب از بین می‌رود. بنابراین تا حد امکان از جوشاندن، پختن و فریز کردن سبزیجات خودداری کنید در یک طبخ معمولی 15 تا 25 درصد نیاسین از بین می‌رود.-
      كمبود ويتامين B3 يا نياسين نيز منجر به علائم جسمي و روحي مي‌شود كه مهمترين آنها زوال عقل است و حتي كمبود آن به مرگ نيز مي‌انجامد
      B3 یا نیاسین، در مقادیر بالا یعنی حدود 3 گرم در روز، کلسترول بد (ldl) را کاهش و کلسترول خوب (hdl) را افزایش می‌دهدویتامین B3 عامل ترمیم سلول مغزی ویتامین B3 می‌تواند به ترمیم و بازسازی مغز پس از سکته کمک کند.می‌تواند عملکرد مغز را در بیماران مبتلا به سکته مغزی احیا کند.همچنین این ویتامین به حفظ آرامش فرد کمک می‌کند و هورمون‌های درون‌ریز مهم را در بدن تولید می‌کندهمچنین این ویتامین به حفظ آرامش فرد کمک می‌کند و هورمون‌های درون‌ریز مهم را در بدن تولید می‌کند عوارض عصبی شامل حساسیت، سردرد و بی‌خوابی در مراحل اولیه ایجاد می‌شود و به زودی به دنبال آن علایم ذهنی و روحی شدیدتری مانند فراموشی، اوهام و بالاخره یک افسردگی شدید که ظاهر می‌شودبیرون ریختن آبی که برای پختن ماده غذایی مصرف شده است، باعث هدر رفتن ویتامین 3 Bهمانند وسایر ویتامینهای گروه B می گردد

      .
      حدود 15 تا 25 درصد اسیدنیکوتینیک در رژیم غذایی روزانه از این طریق هدر می رود. جدا شدن پوسته غلات هنگام آسیاب کردن و تهیه آرد از مراحلی است که باعث کاهش این ویتامین می گردد.

      ويتامين 5B (اسيد پانتوتنيک): ویتامین ضد استرس وکمک- بهبود سریع تر زخم- و -این حال فقدان پانتوتنیک اسید معمولا با فقدان دیگر ویتامین های گروه B همراه است. به تولید ویتامین D- کمبود B5 باعث افسردگی ، اختلال شخصیت، مشکلات قلبی ، افزایش خطر عفونت ها، خستگی، دردهای شکمی، اختلال خواب ، کرختی، تغییرات حسی در بازوها و ساق پاها ، بی حالی، گرفتگی عضلات، افزایش حساسیت به انسولین، افزایش سطح کلسترول خون و کاهش سطح پتاسیم در بدن می شودعلائم کمبود اين ويتامين، عبارت است از: گرسنگي، استرس و افسردگي .کاهش سطح پتاسیم . اين ويتامين براي درست عمل کردن هورمون ها و تهيه اسيدهاي آمينه نقش اساسي را بر عهده دارد.این ویتامین، فواید ویتامین های C ، B6، و B12 را در بدن بیشتر و کمبودشان را اصلاح می کند.کنترل استرس ناشی از سردردهای میگرنی ، فشارهای روانی ، سندرم خستگی مزمن و ترک سیگار و الکل

      ويتامين 6B (پيرودوکسين): علامت هاي کمبود اين ويتامين بسيار محدود مي باشد. در الکليسم ها، بيماران کليوي و خانم هايي که داروهاي ضد بارداري مصرف مي کنند، علائم کمبود ظاهر مي شود.ویتامین B6 سبب تقویت سیستم ایمنی میشود

      عارضه کمبودB6، اختلالات عصبی است همچنین احساس ضعف و ناتوانی به دلیل تحلیل عضلات ، احساس خواب آلودگی و عوارض دیگر، قرمز و متورم شدن زبان ، ایجاد زخم در دهان و تغییر حالت در پوست بدن است

      ويتامين 12B : علائم کمبود اين ويتامين شامل: کم خوني ، شخصيت دوگانه، سوءظن شديد، هذيان گويي، زود رنجي، توهم، پريشاني، کاهش اشتها ، سرگيجه، ضعف، کمبود تنفس وكوتاهي تنفس- اسهال كاهش تمركز، خطر خونريزي غيرطبيعي، تضعيف سيستم ايمني، تحريك‌پذيري، پرخاشگري، فراموشي، گيجي، بي‌قراري – بي‌حسي و سوزش و خارش اندام‌ها، حركات بي‌ثبات و بي‌تعادلي در راه‌رفتن اشاره كرد-التهاب دستگاه گوارشي
      است..
      وي افزود: علائم عصبي ناشي از كمبود آن شامل كاهش حافظه، آشفتگي‌هاي روحي، افسردگي و اضطراب است. به عنوان منابع غذايي آن مي‌توان مخمر آبجو، پنير، بادام زميني، كنجد، برنج قهوه‌اي، آرد سبوس‌دار، جوانه گندم و نان سبوس‌دار، جو و حبوبات (به ويژه نخود) را اسم برد. از علائم كمبود اين ويتامين مي‌توان به التهاب دستگاه گوارشي، بي‌اشتهايي، كاهش وزن، كم‌خوني با ضعف، كوتاهي تنفس، كاهش تمركز، خطر خونريزي غيرطبيعي، تضعيف سيستم ايمني، تحريك‌پذيري، پرخاشگري، فراموشي، گيجي، بي‌قراري، توهم، افسردگي، بي‌حسي و سوزش و خارش اندام‌ها، حركات بي‌ثبات و بي‌تعادلي در راه‌رفتن اشاره كرد

      ..

      اسيد فوليک: اين ويتامين براي ساخت DNA لازم است. الکليسم ها و استفاده کننده هاي زياد داروها جزو کساني مي باشند که دچار کمبود اين ويتامين مي شوند.اسيد فوليک در تکامل رشد جنين بسيار با اهميت مي باشد. رشد طناب نخاعي و مغز جنين در گرو وجود اسيد فوليک مي باشد.

    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.